20 најдобри задници

T

Tetro

Гостин
MSN ENTERTAINMENT направил листа на 20 најдобри селебрити задници. На врвот од топ листата е онаа на Ким Кардашиан, па следат Џенифер Лопез и Бијонси.

Во топ 10 се и Џесика Бил, Лејди Гага, Ријана, Шакира, Софиа Вергара, Кејти Пери и Џесика Алба. А, додека во останатиот дел од топ листата, своето место го обезбедиле и Џенифер Анистон, Никол Шерзингер, Серена Вилијамс, Ева Мендес, Деми Мур, Бритни Спирс, Амбер Роус, Кејт Хадсон и Коко Т.

http://www.tocka.com.mk/index20.php?ID=20410

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.162
Поени од реакции
5.944
Овие избори за најсекси something обично се сведуваат на тоа кој е пополарен во моментот. На пример таа на втората слика (би требало да е Серена Вилимајс) е дебела ко буре, ама фаца е пошто е добра тенисерка и е ставена во листата. Или па таа со розевите бикини (Бритни Спирс ќе да е) има целулит за да нахрани едно семејство во Африка, ама јебига - предизвика многу скандали последниве неколку години и ОП - топ 20 hottest asses.

С

сашенко

Гостин
Од сите овие има многу подобри слики да најдеш каде ке се види задникот во подобро светло...дај газе да видиме за тоа е темаата ова е слабо ептен.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Од сите овие има многу подобри слики да најдеш каде ке се види задникот во подобро светло...дај газе да видиме за тоа е темаата ова е слабо ептен.
Еве газе. :pipi:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.977
Поени од реакции
23.162
Серена не е за на таа листа..Да ти се згади...:pov:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Газе газе коњот по тревата, инаку овде има со подебел газ од мене во листава добар сум јас.
Инаку на листава ќе ја ставам таа некни што ја гледав во газот и онака телепатски и упатив порака: Како го смести тој дебел газ во тие тесни фармерки. А таа ми враќа исто така телепатски: Не ме гледај во газот малолетна сум.

Kajgana Shop

На врв Bottom