Мис Македонија 2010

• Креатор на темата Креатор на темата draganask
  • Време на започнување Време на започнување
Леле луѓе ви ги читам коментариве... што го направивте девојчево, Ugly Betty :)

Мене не ми е грда.. посебно кога е средена, нашминкана дури и убава ми е. :toe: :helou:

Абе ако изгледа вака со шминка, тогаш се молам на Бога да не ми излезе од некој влез без шминка :toe: Пред излегување ќе треба молитва да си кажам да не ми рипне оваа од некаде :jaj:

Стрип кој најдобро ја опишува моментално најубавата Македонка :icon_lol:

missmacedonia2010.jpg

Во Украина ќе се организира Мис Чернобил,па сега...и ние коњи за трка имаме...
Како резервна опција...
Немаме нуклеарки ама жртви на радијација се наоѓаат...
Is this the bottom or the abyss of ugliness is deeper?
Are we there yet?

Умствениот капацитет на Стефани и е познат на македонската јавност. Ако некој ја смета за Мис оваа, има сериозен проблем со перцепција...

missmacedonia2010.jpg

Бај д веј, ши спикс инглиш вери вел.
http://kajgana.com/chek-dis-aut/pretstavuvanje-ili-vic

Вие сами сте ја избрале за мис Македонија.
Па, не баш...

Во Македонија буквално секој може да организира избор за „Мис на Македонија“. Минатата година се одржаа барем 5 различни избори... И да, не сме ја избрале ние - туку организаторот на настанот.

И „учена“ и „убава“... „права“ Македонка... до кога бе:kesa::tapp:

- Как реши да дојдеш да учиш точно в нашија град?

- Мајка ми ме запали да дојда да уча тук. Тја с'што е балерина.

Мајка и ја запалила?! хахаха

Боже оваа Стефи не е тешка колку што е глупа.... добро кој ги бира овие вакви да не претставуваат бе?

кај нас мислам има национално гласање.

Еее, вие сте комунисти! Кај вас уште се водите по стари и нефункционални правила, демек само една девојка можела да биде мис... Како да не! Кај нас е демократија, бе! Секоја девојка што ќе посака да биде мис и се дава круна, за да не ни седат момите тажни. До некаде ова функционира супер, сеуште не се шиткаат за две червени. :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom