Тиесто попушти под притисокот на Грците

Homer MakeDonski

*Матриот
Член од
14 јуни 2005
Мислења
823
Поени од реакции
86
Tiësto

I just have heard latest
that you have been step off expressing your Macedonian Flag idea

Tiesto sorry to say but:

Welcome to the club
of
Worlds Dirty Politic
Any time of year
you'll find a lot of corrupted
my Macedonian ,
theirs Greek and yours E.U. politicians
so you won't be alone ..
How ever wishing you future musical success
Lot's of love
Homer MakeDonski
aka
Goce Janevski 42
Macedonia Republic of

http://www.facebook.com/tiesto?ref=ts
 

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Е сега нема да спијам навечер, пошто ОНИ се ретардирани и болни.
 
Член од
25 јуни 2007
Мислења
2.307
Поени од реакции
1.134
На неговиот Твитер профил пишува: I did not wish to offend anyone by putting up the Macedonian flag.By no means this was meant as a political statement. Пак не нарекува Македонија :)

А што би направил Макдонски DJ на пример ако стави незнам знаме на некоја мала држава и полсе му се бунат од некоја држава каде што му следат нови концерти и со поголема заработувачка. Најверојатно би го направил истото што и Тиесто, нема да завземе страна и ќе си ги гледа финасиските итереси. Јебига тоа е.
 
Член од
28 мај 2005
Мислења
6.373
Поени од реакции
177
Ај да видам да се соберат македонци и да креват таков бунт - импосибл

тоа не разликува од гејциве
 
Член од
16 јули 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.034
Што ве чуди кога под притисок на гејциве попушти НАТО,ЕУ,ОН еве и САД што очекувавте од Тиесто.Ова нонстоп ни се случува така беше и со иГенеа (ги тргнале постовите ќе ги апдејтувале).Се чудам како Гоогле,Јутуб преживеа.Ма нека пискаат колку сакаат од страна,колку се погласни толку повеќе луѓе тераат да прочепкаат за Македонија.Никој неможе да ни наштети ко што можеме сами ни Грција ни САД ни кој и да е.Никој не може да те заебе ко што можеш сам.Стварно јас се чудам од кога ни станаа неопходни НАТО и ЕУ.Па во 2001 колку што памтам ги мразевме НАТО - е сега не само што сакаме да се зачлениме туку и име ќе мењаме,гз ке дадеме итн.Стварно незнам за вас,јас искрено неможам да се сетам кога ни стана НАТО неопходно?Каква само перална на мозоци се овие наши медиуми.Дајте им само доволно време и ќе не убедат дека за наше добро е и сојуз со Северна Кореа,а за влез во сојузот ќе треба нешто да жртвуваме- Ако ни остане нешто за жртвување.
 
Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Razlikata pomegu nas i niv e toa sto tie se bolni vo toa nivnite pedesrki mozoci...Ama najbolno od se e sto Evropa tolerira takov pederlk...Vo slucajot i Tiesto e mekus...A ako karierata mu zavisi od bankrotiranata pederana togas podobro neka se prijavi kako socijalen slucaj vo Holandija mislam deka poveke ke mu se isplati...
 

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Живо педериште не знам како можи да се пали некој на сељак кој нема трунка интигритет ебаму тоа шупелката. А бе се знае другарчиња Аеросмит се сликаа со старото македонско знаме и тогаш се трескаја од земја грците па на Стивен Тејлор кур не му чуеше.
Овај самопрогласениов куронемач ми стана уште поодвратен од колку што ми беше. Умреа вистинските вредности


Бил Хикс знае тоа подобро да го каже од мене на видеово подолу

П.С Читај Тиесто = Ашли


 
Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.584
Заради грчки притисок, Џенифер Лопез откажала концерт во Северен Кипар:


По грчки притисок Џенифер Лопез откажала концерт во Северен Кипар

Пејачката и нејзиниот тим не ги знаеле историските контроверзи за Северен Кипар (кој по турска инвазија во 1974-та е признаен само од Турција) и грчко-кипарските повици ја убедиле да се „откаже“ од концерт таму.

- Џенифер Лопез ниту поддржувала ниту ќе поддржува било која земја, држава, институција или режим поврзан со било каков вид на ограничување и злоупотреба човековите права, изјавиле од тимот на познатата актерка и пејачка откако таа одеднаш го откажала веќе закажаниот концерт во Северен Кипар.

Како што објавуваат американските таблоиди, Џенифер Лопез закажала концерт во држава која никаде во светот освен во Турција не е призната и која е создадена со интервенција на турската армија во еден дел од островот Кипар.

На непознавањето на историјата на Лопез и нејзините менаџери особено гневни биле Грците и Кипраните кои ја нападнале одлуката на латино-пејачката и и ги понудиле историските факти за територијата каде таа ќе настапи. По притисокот, од штабот на Лопез се предомислиле и го откажале концертот кој на 24-ти јули требало да се случи во познат хотел на Медитеранот во Северен Кипар.
 

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
22.771
Поени од реакции
30.445
Дискусија за содржината на личната страна на некој си DJ... Патетично.
 
С

сашенко

Гостин
Ништо ново.Грците одамна покажаа дека немаат здрав разум и барем малку Од она што се вика self respect па на се што е поврзано со македонија почнаа да плукаат, да се бунат и да бараат промени некакви.Очекувам секој момент да направат промени и во библијата и кај што се споменува името македонија да стават во заграда објаснување за кој регион поточно се работи.
 

Коловрт

Озимандија
Член од
12 април 2010
Мислења
4.015
Поени од реакции
9.164
... А бе се знае другарчиња Аеросмит се сликаа со старото македонско знаме и тогаш се трескаја од земја грците па на Стивен Тејлор кур не му чуеше.
Кога било ова?
 

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Кога било ова?
деведесетите пред да го смениме старото знаме сликан е на Зигет фестивал во Будимпешта, нормално се работеше за старото знаме со сонцето од Кутлеш
 

Kajgana Shop

На врв Bottom