Како да ја откријам својата сексуална ориентација?

• Креатор на темата Креатор на темата AnGeL.BoY
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Изгледа сите во некој занес да испаднат добри философи, ги прескокнале точкиве од твојот пост, особено првата.
1. Премногу ме привлекуваат машки и имам сексуални фантазии со мажи
2. Се заљубувам и во девојки, но поретко се случило (а можеби и никогаш) да ми се дигне на девојка, инаку сакам да имам секс и со девојка
3. Се чувствувам премногу лошо, т.е. не сакам да сум тоа што сум денес-не сакам да бидам ГЕЈ!

• Батали пубертетни хормонални возбудувања и слично, секусуални фантазии со мажи па дури и фантазија за бакнување на маж... не се нормални :)
  • За втората точка можам да се обложам дека не си почуствувал врело женско тело до тебе (колку и да е загреан, мониторот не е тоа).
  • Епа кога си свесен за тоа и не сакаш да бидеш ...обратен, не биди, најди си вистинска девојка и уживај во благодетите кои таа врска ќе ти ги донесе.

Liberation батали го, нему во интерес му е да му се брои уште едно младо кое поминало кај него.

Авторот си игра мајтап али ај интересна тема е...
Не се затуцани ставови туку реални. Јас никогаш не би зел некој педер кај мене во фирма. Прво може да вадат муабети а како второ ќе ме биде страв да му свртам грб хаха.
Али затоа како би зел некоја жена со сиски. И две може.

Wrong си ти целиот.
Aj стани и оди си од темава.
Иди расправај се и кажувај си ги своите затуцани ставови на тие за хомосексуалност.
Како можеш вакви работи да пишуваш на тема кај шо некој бара помош? 16 години има детето, цело е збунето и ти дојде и се истакна. Алал да ти е шо напраи сеа. :uvo:

Он топик:
Немој да се чувствуваш лошо пред се. Што и да сфатиш дека е твојата ориентација.
Најбитно за тебе е да се прифатиш онаков каков што си, без разлика на ставовите на општеството или околината.
Така најлесно ќе сфатиш кој си и што си.

Има многу хомосексуалци кои се профатиле и се среќни, нема ништо лошо во тоа.
Можеби си бисексуалец = (ќе) те привлекуваат и мажи и жени.
А можеби си стрејт, а ова ти е само фаза низ која поминуваш со хаотични хормони.

Не се плаши, сите тинејџери поминуваат низ истите стравови со сексуалната ориентација (и покрај тоа шо сите се праат дека никад у живот не се запрашале околу тоа)
Гледај ги девојките, пробај да имаш фантазии за нив и види што ќе ти се случува со телото.
Дај си време, не брзај во никој случај. Не се преокупирај со тоа, колку повеќе мислиш на тоа - повеќе ќе бидеш збунет, ќе ти се појавуваат нови прашања и проблеми.
Размислувај со “трезна“ глава.

И со среќа, знам дека ова ти е тежок период во животот со сите тие хормони шо ти збеснуваат, ама ќе биде поарно ;)

First of all, are you retarded?

значи види ти какви ставови му буташ во глава, еј му кажуваш да се прифати ако го одбере патот на хомосексуалците, ти си стварно неедуцирана колку што треба. If youre unique doesnt mean youre useful. Ептен си overrated. Другару од 16 години, Чувствувај се лошо затоа што хомосексуалноста е мутација на човештвото не се стреми кон тоа, оваа горе ако ти вели така ке ти го уништи животот. Она знаела низ што поминувале тинејџерите и сите сме минеле низ иста фаза. WTF? Штом уште сега го привлекуваат мажи значи се стреми кон хомосексуалност, не биди РТД. Имам пријател хомосексуалец и знам низ се што минал и сега се крши целиот зошто не бил хетеро. Хомосексуалноста тука е многу лош избор, пробај да се смениш.

Не се затуцани ставови туку реални. Јас никогаш не би зел некој педер кај мене во фирма. Прво може да вадат муабети а како второ ќе ме биде страв да му свртам грб хаха.
A би вработил педер што ќе ти донесе милионче првата година?

Добро де ајде јас би истрпил еден педер во фирма поради профит али дали некој полицаец, некој на шалтер итн е должен да го трпи???
Е нее таму ќе му го тураат секојдневно за изборот и после ќе си вика што ми требаше здрав гз да ширам. :pos2:

First of all, are you retarded?

значи види ти какви ставови му буташ во глава, еј му кажуваш да се прифати ако го одбере патот на хомосексуалците, ти си стварно неедуцирана колку што треба. If youre unique doesnt mean youre useful. Ептен си overrated. Другару од 16 години, Чувствувај се лошо затоа што хомосексуалноста е мутација на човештвото не се стреми кон тоа, оваа горе ако ти вели така ке ти го уништи животот. Она знаела низ што поминувале тинејџерите и сите сме минеле низ иста фаза. WTF? Штом уште сега го привлекуваат мажи значи се стреми кон хомосексуалност, не биди РТД. Имам пријател хомосексуалец и знам низ се што минал и сега се крши целиот зошто не бил хетеро. Хомосексуалноста тука е многу лош избор, пробај да се смениш.
Да ретардирана сум, ијам IQ 20 и не знам ни да пишувам а камоли да читам.
чљлејњчлсќс.,љс,ачљњдддддддд бббббббббрммммммммммммммммм лллллллллллллллллллллллкдчлксчдлксчлдксчлкдчслјцќчла/днчлкајц
слдкјќалкдс
кајхдчлајчдаќчдакјдпќињ,мндлкјцлкј899анбдмнанннннннннннннннннннннннннннннннџнбд,б.џ

^ глеаш... :toe:

Коа ти ќе се смениш од хетеро - во хомо, тогаш терај ги другите да се менуваат.
Така е тоа - плукни залепи и оп хетеро сум.
Ај те молам не треси зелени, смачено ми е од вакви коментари.
Сексуалната ориентација не е избор, Тоа што имаш предрасуди - тоа е твој проблем.

Офф, он на мене неедуцирана бе...
И не знам кој од нас двајца е неедуциран, ама за мене знам дека сум прилично едуцирана, особено на темава.
Ако е мутација на човештвото - нема да има хомосекусалци меѓу животите.
Земи прочитај нешо ако веќе коментираш на дадена тема а не да тресеш од ракав.
И верувај ми на зборов, англиските фрази не те праат да изглеаш попаметно.

Добро де ајде јас би истрпил еден педер во фирма поради профит али дали некој полицаец, некој на шалтер итн е должен да го трпи???
Е нее таму ќе му го тураат секојдневно за изборот и после ќе си вика што ми требаше здрав гз да ширам. :pos2:
Кими, се надевам дека не си главен во твојата фирма...

Дај не си играј дете, земи таму налепи постери од Рамбо, Конан и Командос на зидот батали педерски фаци како вампирскиве филмови, оди нека ти препишат една хормонална терапија да ти пораснат мустаќи и стани маЖ

Да ретардирана сум, ијам IQ 20 и не знам ни да пишувам а камоли да читам.
чљлејњчлсќс.,љс,ачљњдддддддд бббббббббрммммммммммммммммм лллллллллллллллллллллллкдчлксчдлксчлдксчлкдчслјцќчла/днчлкајц
слдкјќалкдс
кајхдчлајчдаќчдакјдпќињ,мндлкјцлкј899анбдмнанннннннннннннннннннннннннннннннџнбд,б.џ

^ глеаш... :toe:

Коа ти ќе се смениш од хетеро - во хомо, тогаш терај ги другите да се менуваат.
Така е тоа - плукни залепи и оп хетеро сум.
Ај те молам не треси зелени, смачено ми е од вакви коментари.
Сексуалната ориентација не е избор, Тоа што имаш предрасуди - тоа е твој проблем.

Офф, он на мене неедуцирана бе...
И не знам кој од нас двајца е неедуциран, ама за мене знам дека сум прилично едуцирана, особено на темава.
Ако е мутација на човештвото - нема да има хомосекусалци меѓу животите.
Земи прочитај нешо ако веќе коментираш на дадена тема а не да тресеш од ракав.
И верувај ми на зборов, англиските фрази не те праат да изглеаш попаметно.

Очигледно не си едуцирана, ти на мене ми викаш да земам да прочитам, па јас колку имам прочитано ти толку влакна на телото немаш. Сексуалната ориентација не е избор ха? а шо генски усвоена е? гледам многууу си едуцирана. Да Мутација на човештвото е од чиста љубопитност. Животните не се хомосексуално определени Smarty Pants. Прочитај некоја книгичка нема да е лошо. 2% од животните се хомосексуално определени само заради нивната мутација во кортексот што е оневозможена можноста да распознаваат полови. Kај нас нема ген за сексуална определба get real. Се е избор, и не е лесно да се префрли од хомо во хетеро, но тој е 16 може да се обиде додека е време. Англиските фрази си ги користам секогаш и не ни мислам дека ме прават паметен, ако ти мислиш дека јас мислам дека ме прават паметен значи ти кога пишуваш на англиски мислиш дека другите мислат дека си паметна? Ти мислиш дека си едуцирана на темава? јок.

Енд нау бек ту риалити.

Дечково заебавал или не самиот си признава дека е геј.
1. Премногу ме привлекуваат машки и имам сексуални фантазии со мажи!
и
3. Се чувствувам премногу лошо, т.е. не сакам да сум тоа што сум денес-не сакам да бидам ГЕЈ!

Проблемот е што му е тешко да си признае на себе дека е тоа што е, а воедно и да си се прифати таков. Крај на приказната.

пс. сите тие дробења празна слама за пубертетскиот период и уште си мал не знаеш на што си, така да си ги учите децата. Уште од мал се знае дали си геј или не. Заеби ти почекај 5-10 години, може некоја девојка ќе ти го дотера умот и такви холивудски фрази од филмови, кои очигледно добро го перат мозокот. Уште од мали знаеме што не привлекува, а што не. Затоа и постои терминот „детска љубов“. А дечково со 16 години, ако не лаже со самите свои изјави, тогаш би му препорачал само да си бира фустанче за матура.

И така се роди уште еден Фифи. ;)

Според болдот гледаме дека ти и другите живеете за комшиите а не за себе, како второ шо мислиш би те зела тебе некоја жена во фирма кај неа да работиш или би и било страв да се сврти да не и го начукаш :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom