Можно е.Бојко Борисов е син на Тодор Живков!!!!!!!!!!!!
http://lado.blog.bg/politika/2010/09/18/novo-sravnitelno-izsledvane-pokaza-che-bat-boko-e-sin-na-tod.607634
Ма сите бугари ми се исти.Со еден збор "душмани" на Македонскиот народ.Бојко Борисов е син на Тодор Живков!!!!!!!!!!!!
http://lado.blog.bg/politika/2010/09/18/novo-sravnitelno-izsledvane-pokaza-che-bat-boko-e-sin-na-tod.607634
Абре платениче, ние jадем доматите со корените, а?Ма сите бугари ми се исти.Со еден збор "душмани" на Македонскиот народ.
Abe covek stvarno neznam sto ti e makata...Kakva Albanija , kakva Srbija...Абре платениче, ние jадем доматите со корените, а?
Знам ви платеници албански и српски од 80 години. Сакате да не скарате. Ние, бугарите или ние од Пиринот сме душманите, а вие од Тирана, Приштина или Белград сте пријателите. Накраи ке ги натерате во источна МКД и скарани со источните комшии. Бес избор. Ама они да си решат. Засега оште ги сакаме како наи блиски.
МАКАта ми е Македониja и македонците. Оти там имам роднини и приатели. А за албанците ич на стапо не ми е. Они са како гупците. Плодат се како заици и като са ного требува да зимат тугото.Abe covek stvarno neznam sto ti e makata...Kakva Albanija , kakva Srbija...
Зошто не ги оставите и Македонците во пиринска да си решат сами?Македонците во грција?А овде ќе проповедате слобода на изразување.Не реков бугарите од пиринот туку за мене сите бугари,а не и Македонците во пиринско.Ти што си ? Македонец или бугар?Абре платениче, ние jадем доматите со корените, а?
Знам ви платеници албански и српски од 80 години. Сакате да не скарате. Ние, бугарите или ние од Пиринот сме душманите, а вие од Тирана, Приштина или Белград сте пријателите. Накраи ке ги натерате во источна МКД и скарани со источните комшии. Бес избор. Ама они да си решат. Засега оште ги сакаме како наи блиски.
I pak ne te razbiram. Аko gi pocituvas Makedoncite ke bides pocituvan tuka nema pricina za panika.МАКАта ми е Македониja и македонците. Оти там имам роднини и приатели. А за албанците ич на стапо не ми е. Они са како гупците. Плодат се како заици и като са ного требува да зимат тугото.
Србите ми са по срце кога не се занимават со МКД. Саовени са се пак и православни.
Дедо ми е од Егејска Македонија. И се е спасил во Б'лгариа. Не кум Србиа, Албаниа или вардаеско. И повеклето егеици.Зошто не ги оставите и Македонците во пиринска да си решат сами?Македонците во грција?А овде ќе проповедате слобода на изразување.Не реков бугарите од пиринот туку за мене сите бугари,а не и Македонците во пиринско.Ти што си ? Македонец или бугар?
Дедо ми е од Егејска Македонија. И се е спасил во Б'лгариа. Не кум Србиа, Албаниа или вардаеско. И повеклето егеици. Ела во Пиринот да видеш колко македонци има. Оди во егеиско да видиш и прашаш, немои само да читаш книги. Шетаи, гледаи и прашаи. Еве един поздрав за тебе оти ова е само дискусиа. Нели? оти сички сме арни ора.
Дедо ми е од Егејска Македонија. И се е спасил во Б'лгариа. Не кум Србиа, Албаниа или вардаеско. И повеклето егеици.
Ела во Пиринот да видеш колко македонци има. Оди во егеиско да видиш и прашаш, немои само да читаш книги. Шетаи, гледаи и прашаи.
Еве един поздрав за тебе оти ова е само дискусиа. Нели? оти сички сме арни ора.
Чуствувај се како сакаш, како бугарин, како македонски бугарин, како Македонец во Бугарија, бугарин со македонско потекло, со бугарско, со егејско...Ние немаме ништо против, лично јас, секој има право на своја определба.МАКАта ми е Македониja и македонците. Оти там имам роднини и приатели. А за албанците ич на стапо не ми е. Они са како гупците. Плодат се како заици и като са ного требува да зимат тугото.
Србите ми са по срце кога не се занимават со МКД. Саовени са се пак и православни.