Колку Вашето форумско име Ве отсликува како личност?

O

Orion.

Гостин
Го гледав филмон Alpha dog и после тоа седнав на кајгана да се регистрирам и на тоа име ми текна:) Од тоа можете да заклучите колку ме отсликува како личност

Член од
22 октомври 2010
Мислења
14
Поени од реакции
0
Мојот ник со мене врска нема (не ги мачам луѓето :pos2: ) онака го одбрав и секаде вака се потпишувам

Член од
30 јули 2009
Мислења
1.770
Поени од реакции
1.058
0,003 %
Моменталното значење, односно тие 0,003 проценти е бидејќи еднаш (само еднаш) ја имам посетено клиниката за токсикологија.

Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136
Може да се рече да...

--- надополнето ---

0,003 %
Моменталното значење, односно тие 0,003 проценти е бидејќи еднаш (само еднаш) ја имам посетено клиниката за токсикологија.
ондак 1 % :P

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
прилично малку, скрос друг фил бев коај го правев профилот

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
ников ми е благодарение на далечното време кога у мода беше мирцот.... благе везе си нема никот со мене како карактер и личност... пробав некако да преговарам со адмионистраторите за да си го сменам и ми рекоа дека можело само од латиница у кирилица.. еми ја неќам така да го мењам.. сакам скроз друг ник!!! а нов профил да праам од почеток ЈОК!

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
ников ми е благодарение на далечното време кога у мода беше мирцот.... благе везе си нема никот со мене како карактер и личност... пробав некако да преговарам со адмионистраторите за да си го сменам и ми рекоа дека можело само од латиница у кирилица.. еми ја неќам така да го мењам.. сакам скроз друг ник!!! а нов профил да праам од почеток ЈОК!
Можеш на нова година да го сменеш :)

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Можеш ако побараш од админите да ти го сменат од 00:00 до 00:05 на 1-ви јануари. Барем така беше.
абе вие читате претходни постови или не?
ОД КИРИЛИЦА У ЛАТИНИЦА МОЖЕШ А ЦЕЛ НИК КОМПЛЕТНО НЕМОЖЕШ НИА НА НОВА ГОДИНА НИ НА ВЕЛИГДЕН НИ НА СВ ТРИФУН !!!

bonbon4e

100% крејзи :P
Член од
4 септември 2010
Мислења
226
Поени од реакции
17
Се што пишувам овде се то тоа сум ЈАС.
Значи Потполно ме отсликува. :pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom