Колку Вашето форумско име Ве отсликува како личност?

• Креатор на темата Креатор на темата Freedom2say
  • Време на започнување Време на започнување
Па кога се регистрирав на форумот пробав прво името да си го напишам Алекс ама беше зафатено и си го ставив презимето. Иии то.

абе вие читате претходни постови или не?
ОД КИРИЛИЦА У ЛАТИНИЦА МОЖЕШ А ЦЕЛ НИК КОМПЛЕТНО НЕМОЖЕШ НИА НА НОВА ГОДИНА НИ НА ВЕЛИГДЕН НИ НА СВ ТРИФУН !!!
Moќеш,лани еден куп така сменија,само потражи од админите...

Моето одговара со карактерот. :) И со секојдневните активности.

Како личност не зашто никот ми е моето име, а сеа колку името може мојата личност да ја отслика незнам:pos2:ПТТ е заради школото.Ех колку би сакал некако да го сменам ама касно ми текна требаше мнооогу порано и да си напраа нов профил зашто не се учи средно цел живот ама јас глуп и така го направив.Значи сепак излегува на крај дека мојот ник ја отсликува мојата глупавост зашто не рназмислив кога го праев акаунтот дека нема вечно да учам во тоа школо...:toe:

Многу ме отсликува во реалнииот живот. Пукам егзотики на сите страни. Дали мене ме гледаш или сонцето над Јамајка исто ти се фаќа, блештиме и двајцата :)

Па шо се однесува на моите политички убедувања ме отсликува. Иначе прв пат се регистрирав на форумот пред 5 години и во голема заблуда бев дека на тема политика ќе продавам мадиња за изнутрици. Ама па гледано од денешна перспектива сум можел и многу поретардирани имиња да одберам со оглед на филмојте во кои бев влезен во тој период. Така да не би се сетил на нешто покреативно и денес да ми речат да го сменам.

Ников никако не ме отсликува ко личност, прв пат го слушнав на еден филм Ozstreicher, барав нешто оригинално шо го нема и од сето тоа произлезе Ozstriker.

првото име на бендот на Чак Шулдинер

Моето форумско име нема тотално никаква врска со мене. Не сум заболен од кламидија хахха:) кога го правев акаунтот се мислев што име да ставам и листав низ весник и прво на што налетав беше кламидијата како болест и ја завршив работата:)

Turvior е рандом бесмислена глупост без значење. Но ако добро размислам, можи да ме отслика, нешто во стилот-Однесен од виорот, поради тоа виор.

Нит сум оган, ниту мраз. Али ја опишува мојата желба да се изразувам често пати иронично и саркастично. Или тотално контрашки кон било што.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom