Колку Вашето форумско име Ве отсликува како личност?

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Нели мислите дека ако требаше темава да се спои со постоечка веќе ќе беше споена?
Не прочитавте на прва страна што напишав?

Во однос на темата...

Од каде ми дојде идејата за Гладиус имам кажано мислам... Ама еве... Кога си го купив телефонот барав некое латинско зборче за да си го сменам името на блутотот и гладиус ми се виде доста интересно.
Дали ме отсликува... Мислам да. Сакам кога работите се решаваат на смирен начин, со ладна глава (гладиус е сепак ладно оружје). Сакам кога помагам во спроведување на правда и се борам за истата. Знам да бидам и доста остар на јазик многу често (како што напомена Freedom2say). Највеќе од се ме отсликува поради тоа што гладиусот како предмет бил едно од најкористените оружја при борбите за освојување, што можам да го поврзам со моето целење кон поголеми успеси и желбата за нови и непознати работи.

delfybuba

Schatje
Член од
22 октомври 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
93
Моето име и мојот надимак(иако немаат врска едно со друго).

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Нит сум вампир (чудно), нит сум опседната со нив (иако следам таква серија). Имам светол тен и лесно горам на сонце, па по некоја логика знаат да ме наречат вака. Кога се регистрирав не сакав име да пишам и ова прво ми падна на памет. Креативност на нивоу :pos:. Така да изгледа покажува колку сум (не)креативна.

aleksandarreal

Sport fanatic
Член од
15 мај 2009
Мислења
905
Поени од реакции
276
александар тоа се знае , али реал и тоа мора да се знае до коска за реал :)ете како настана мојот ник:pos:

Член од
20 август 2010
Мислења
149
Поени од реакции
16
Па, мислам доволно....девојка сум, тоа точно а и кратенката "Ch" ме отсликува, мада само ја си знам што ми значи!

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.367
Поени од реакции
12.792
Mad_Coko.Епа многу ми беше интересен филмот Mad Max со Мел Гипсон,а прекар ми е Цоко и така исапдна мојот ник :eek:jea:

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Никот, воопшто.
Ликот и делото на GoD.HateUSaLL, хм, делумно...

На GoD. у глобала му е досадно, па забавата си ја наоѓа малтретирајќи непознати и нови членови за него со дрско критикување на нивниот став, не оставајќи простор за дискусија. У глобала, темата на муабет треба доста да го испровоцира за да се укључи, а кога ќе се укључи, најчесто е краток и јас.. саракастичен. Делува негативно и непријателски настроено.

Гордон, од друга страна, си држи статус на badasѕ, фин момак.
Секогаш пријателски настроен и коректен со штотуку запознаени фаци.
Во теми се укључува кога соговорниците стануваат досадни.
Наивно добар.
Скромен.
И ужасно секси.

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.765
Поени од реакции
5.053
Пааааа гледав хентаи & one thing lead to another ... нема везе ај :icon_redf
:pos:

Член од
6 октомври 2009
Мислења
49
Поени од реакции
6
Затоа што имам 45 килограми а сум 167 сантиметри висока. И имам 23 години :kesa:

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Затоа што имам 45 килограми а сум 167 сантиметри висока. И имам 23 години :kesa:
Јади девојче, што правиш по цел ден???
Инаку, никот ме отсликува доволно. Отсекогаш сум била малку повеќе дама од другите, иако имам моменти кога ич не сум:) ама многу ретко. Пазам на гардероба, на однесување, на бон тон, на гримаси. она д, прво беше the, ама не затоа што се мислев за единствена дама, туку оти дама беше зафатено:( Мислам дека има далеку поголеми дами околу мене.
И да, кога играв кантер на мрежата, така ми беше никот, за да можам да ги јадам дека девојче ги отепало....Ех убави денови со кантер, call of duty 2, и сличните...

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Па...делумно.Обожавам компјутери, па за тоа ми е таков.Ама на нова година ке си го менам, уште не сум смислила како да ми е нареднио никнејм.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.719
Поени од реакции
13.438
Saladin... Шо знам, коа на времето играв Age of mythology... Ахх не. Беше тоа empires II ката ептен филм ми беше типацов па си го присвоив. Имаше и други алтернативи па дури и идеја за преминување на нов идентитет (нормално за време пред Нова Година) но после тоа си викам шо ако го сменам нешо со ников? као боље ќе се осеќам или ќе ми се намести поубаво круната на капата? И така останав на овој.

Патем колку ме отсликува, не можам да кажам. Едино може да се рече дека сум крајно толерантен кон луѓето со различна верска определеност.

Comic

Syntarginaris
Член од
14 април 2010
Мислења
430
Поени од реакции
32
па ме отсликува 20 %, со тоа што докажува дека имам љубов кон врапчињата =) и да нормално avant-gard-от

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.543
Поени од реакции
42
Нема никаква врска со мене,ја уствари сум перфект ама не знам зашо пишав тогаш вака.Ги лажам луѓето...

Kajgana Shop

На врв Bottom