I
IBIZA SOUND
Гостин
a kako denes devojka da zapoznae masko
??????

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
a kako denes devojka da zapoznae masko??????
Ха ха ха.. Аце ацее ако само дупчи ме ти мене
Нуке можеби би се запознала со тебе да немав дечко веќе 1+ год.
Друго ова што спомна ти повеќе ми личи на секс за една вечер, неголи на асално упознавање за започнување на врска, во кревет нема филозофирање барем не до 3 пати![]()
Ха ха ха.. Аце ацее ако само дупчи ме ти мене
Нуке можеби би се запознала со тебе да немав дечко веќе 1+ год.
Друго ова што спомна ти повеќе ми личи на секс за една вечер, неголи на асално упознавање за започнување на врска, во кревет нема филозофирање барем не до 3 пати![]()
Дечки, договорете се по приватни пораки. Па потоа споделете искуство на темава.Ова беше на шала - некако сите ме свативте ко да незнам како да зборам со девојка темата е прилично патетична па сакав малку да разведрам. ^^ но кога веќе спомна секс за една вечер.... хммм јас немам ништо против
![]()
Колку и да звучи глупо, мене оваа тема ми изгледа навистина проблематична. Проблемот лежи во тоа што сега веќе не сум средношколец ниту пак студент и сум 22 г.
Додека бевме по школо нормално беше многу лесно да запознаеш еден куп нови луге.
Кој начин најмногу ви одговара да ви пријде непознат додворувач- макар и да е само другарство?
Дали фејсбук навистина функционира за вас?
- Ок можеби функционира но толку ми е глупо да напишам на сликата "многу си убава, срце си", кога над мене има уште барем 20 такви напалени коментари - не ме одвојува од ништо.
-Пуштање во бар на непозната девојка скоро никогаш не функционирало - освен еднаш и девојката беше пијана ( но ништо сериозно)
.... Навистина имам проблем, кругот на пријатели (мислам вистински другари) ми е релативно мал и е мноту тешко да запознам нова личност. А еве веќе помина година дена без девојка т.е. без секс.
Верувајте ми многу ги има вакви како мене- само што многу немаат храброст да признат.
Мое мислење е дека ова е проблем и за девојките - како би изгледало ако некој навистина ти се допадне а ТОЈ никогаш нема да дојде до контакт со тебе :nesvest:
Договори за секс - по приватни пораки.
Без разлика дали личам на девојкаваОва беше на шала - некако сите ме свативте ко да незнам како да зборам со девојка темата е прилично патетична па сакав малку да разведрам. ^^ но кога веќе спомна секс за една вечер.... хммм јас немам ништо против
![]()