Како се запознавате со женски/машки

• Креатор на темата Креатор на темата Dimitarc
  • Време на започнување Време на започнување
многу женски паѓаат на форава а??....

Каде отиде едноставното “Си за друштво?“

Може нема да паднат али ке се смеат

И одам она ми се смешка и јас баммм и зачукувам бокс.
Што се чудиш ма што офкаш љубовта боли.

хахаха не си нормален ме пресмеа хаха е ова е закон само нема кој да го направи
Иначе нека проба некој
Идеш со цигара и викаш, имаш упаљач?
Oна:Не
Ти:Го вадиш упаљачот од џеб и си палиш :)

Ќе седнам до некоја в кафич и ќе му речам со сериозна фаца:

„Извини шо ме гибаш(пипкаш) ?“

И ќе ја опулам ПРАВО в очи

Или ќе биди несигурна и ќе речи нешто како „Извини“ или „Незнаев дека те допрев,извини,нема да се повтори“

И јас„Епа ме гибна ,зато не седи толку блиску до мене.“

Или некоја попаметна ќе одговори нешто бистро оти знат дека се дупам(шегувам),ќе си продолжам и ќе му речам пак,неќам да ме гибат,поттргнисе малце настрана.

Извинете,неразјаснета мистерија ми е,да прашам.
На убо чупе во просек денот му приоѓат Госпо знај колку машки и му се лигат со исти работи,уба си,ваква си таква си...
Оти мислите дека со муабет како , леле шуба си,ќе се одделите од масата и дека ќе ве забележи ? :toe:

Прво ја прашувам asl please, после муабетот сам некако си иде спонтано.

Epa aj da pisam i jas nesto ko vejke iscita 17 str.Sakam da kazam prvo deka uopste ne sfakam zaso nekoj od forumdziite tolku ocigledno lazat i se dzitkat na forumu deka se najjaki pi4karista,sumjam deka ke ostavat nekoj vpecatoci kaj devojkite .E sea za temata licno za mene da si kazam.Obicno u drustvo sali zaebancii druzenje so sekoj mi ide od koga zapoznaam nekoe devojce posle 2 3 druzenje vejke mn mi e polesno i znam da se snajdam sekako ama ako go zapoznaam na nekoj slucaen nacin pokraj nekoj drugar drugarka i sl .Ali najtesko mi e onaka ni go znam ni poznavam da odam da mu se tupnam zdravo jas sum ....... mislam imam se zapoznaeno taka 2 3 pati i ne mi e nekako po kejf .Ali od se so procita do sea neznam edno tip4e bese pisalo deka ne e fil se to a jas sum taj so uceis kaj studiras filmo e da izmislese neso novo be bate da iznenades neso so prv pat ke go slusne da bides interesen,ja znam so treba ama mi e sram i posle 3 4 piva ne be pak mi e sram.

TrIpAtI MeRi Ednas SeStRa i

Како денес да запознаеш девојка?

Колку и да звучи глупо, мене оваа тема ми изгледа навистина проблематична. Проблемот лежи во тоа што сега веќе не сум средношколец ниту пак студент и сум 22 г.
Додека бевме по школо нормално беше многу лесно да запознаеш еден куп нови луге.

Кој начин најмногу ви одговара да ви пријде непознат додворувач- макар и да е само другарство?

Дали фејсбук навистина функционира за вас?
- Ок можеби функционира но толку ми е глупо да напишам на сликата "многу си убава, срце си", кога над мене има уште барем 20 такви напалени коментари - не ме одвојува од ништо.

-Пуштање во бар на непозната девојка скоро никогаш не функционирало - освен еднаш и девојката беше пијана ( но ништо сериозно)
.... Навистина имам проблем, кругот на пријатели (мислам вистински другари) ми е релативно мал и е мноту тешко да запознам нова личност. А еве веќе помина година дена без девојка т.е. без секс.

Верувајте ми многу ги има вакви како мене- само што многу немаат храброст да признат.
Мое мислење е дека ова е проблем и за девојките - како би изгледало ако некој навистина ти се допадне а ТОЈ никогаш нема да дојде до контакт со тебе :nesvest:

Поздрав Nuke, интересен проблем и навистина ...голем. Колку што можев да сфатам имаш проблем со комуникацијата и отпочнувањето на некој разговор кој би бил плоден? Или сум добил поинаква слика за тебе, па проблемот е во нешто друго?

Ама како и да е... решението на проблемот ќе биде едно... ќе се стрпам со ...мојата констатација :) баш да видам дали и некои други ќе мислат исто како и мене пред да ме врзат на плоштад и да плукаат на мене поради презентацијата на суровата вистина :P

Шири познанства, спортувај ќе се осеќаш посамоуверено. Секогаш со насмевка гледај кон сите. И многу е важно да ти стане навика да знаеш да расположиш некој со добра заебанција, да му ги фокусираш мислите на убави работи без разлика дали е девојка или машко...
Значи важно е да имаш голем круг на пријатели, од таму запознавањето ке ти дое мн полесно. И без срам човече. И да згрешиш нешто кога ке праиш муабет со пиче само насмевни се и нашали се на своја сметка. Девојката ке види дека покрај тоа шо си самоуверен колку и да грешиш ти имаш и добра смисла за хумор.
Значи да сумираме, секогаш позитивен, насмеан и спремен за авантури...
Тоа е непишано правило за запознавање со било која девојка...

абе пријател не треба плачење само работа труд шетај поќе на околу тоа е лекот :helou:и ќе запознаеш некое девојче

Штом на 22 г. тешко ти иде да фатиш девојка, секоја година понатаму се полошо ќе станува, глеј ожени се побрзо, оти кој ќе ти ги гледа гревовите понатаму во животот.

Колку и да звучи глупо, мене оваа тема ми изгледа навистина проблематична. Проблемот лежи во тоа што сега веќе не сум средношколец ниту пак студент и сум 22 г.
Додека бевме по школо нормално беше многу лесно да запознаеш еден куп нови луге.

Кој начин најмногу ви одговара да ви пријде непознат додворувач- макар и да е само другарство?

Дали фејсбук навистина функционира за вас?
- Ок можеби функционира но толку ми е глупо да напишам на сликата "многу си убава, срце си", кога над мене има уште барем 20 такви напалени коментари - не ме одвојува од ништо.

-Пуштање во бар на непозната девојка скоро никогаш не функционирало - освен еднаш и девојката беше пијана ( но ништо сериозно)
.... Навистина имам проблем, кругот на пријатели (мислам вистински другари) ми е релативно мал и е мноту тешко да запознам нова личност. А еве веќе помина година дена без девојка т.е. без секс.

Верувајте ми многу ги има вакви како мене- само што многу немаат храброст да признат.
Мое мислење е дека ова е проблем и за девојките - како би изгледало ако некој навистина ти се допадне а ТОЈ никогаш нема да дојде до контакт со тебе :nesvest:
еве да ти кажам еден другаркси совет
Наголтај се алкохол до одредена мера,обери си една мета и кажи му ја првата глупост што ти е на памет,било шо..кажи и дека доагаш од Марс на пример...абе ќе падни на фол некоја гарант!
Секоја добиена копра треба да си ја сфатиме како бенефит,зошто со сигурност ќе те покажи на нејзината другарка како ти и се додворувал минатата сабота,кој знае можи ќе ја ќариш нејзината другарка.
За тоа ти велам само глупости трескање БЕЗ ПАРДОН!

На врата нема да ти тропне некоја, излегувај почесто и ќе запознаваш девојки, биди опуштен, не се срами...
И купи си слатко мало кученце и шетај го у гратски парк, девојките паѓаат на мали слатки кученца...

Благодарам за коментарите но малку грешка ме имате сватено - не е тоа проблемт, јас се сметам за доста духовита, забавна личност. Проблемот е во тоа КАКО ДА ШИРАМ познанства- првиот чекор кон запознавањето.
За мене најдобро функционира (ше) запознавање преку некоја другар/ка - на кафе некаде кај неа или надвор итн.. но сега не сум на факс. А старото друштво си е пак старо исти фаци -- се надевам гледате во што е проблемот :P..
Размислувам за приѓање на девојка (онака на американски начин) но не сум голем оптимист, бидејки го знам нашиот македонски менталитет - можеби грешам (како што реков само еднаш има запалено ова ко средношколец и девочето беше пијано а и јас :P)

На врата нема да ти тропне некоја, излегувај почесто и ќе запознаваш девојки, биди опуштен, не се срами...
И купи си слатко мало кученце и шетај го у гратски парк, девојките паѓаат на мали слатки кученца...

значи на крај кученцето ќе го бакнуваат а :helou:

Ќе идеш ќе и кажеш прво шо ќе ти падне на памет само да не е тешка глупост па да не ти се смее :tapp:

Благодарам за коментарите но малку грешка ме имате сватено - не е тоа проблемт, јас се сметам за доста духовита,

види не треба многу филозофирање почнуваш со општ муабет па во зависност од тоа дали е заинтересирана за тебе девојката ќе знаеш дали дали си на вистинскиот пат или не

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom