Како се запознавате со женски/машки

• Креатор на темата Креатор на темата Dimitarc
  • Време на започнување Време на започнување
Ја прашувам дали нејзините се терористи:):)

Mене глупа ми изгледа финтата со бомбата :S...
Интересно е кога ќе измислиш нешто ново, што ти си ги измислил.. а не да користиш туѓи финти..

А го имам добиено и најсељачкиот можен одговор на тоа : „Извини, не ширам познанства!”. Гуска.
јас би и...а нозе шириш ?:toe::salut:

Ili varijanta 3...

Morav da ti kazam kolku ubava nasmevka imash...

Ona u prasalnici so fala na usnite

Na sto demonstrativno i stavash prst na usnite , se vrtish i napustash zona za zapoznavanje.
( nikako ne smeesh da ja poglednesh cela vecer ...ako saka sama ke se fati na jadicata i ke prebrodi strav i sama ke dojde )
...и го бришеш карминот..и ето туча :toe::vozbud:

Прво решавам дали сакам..ако сакам да се запознаам вистински..
почнуваат да летаат мисли што како..заприметуваш детаљји кај неа што подозна може да се показат како клучни во разговорот (Доколку сакаш нешто повеке од дружба) мегутм за самото запознавање ах...
тргнувам..и по пат си ги блокирам мислите..пробувам да мислам на интеграли.. и слично.. и во еден момент си до неа.. и .. нема бегање мора да зуцнеш нешто.. :D
Za da ne zvu;i premnogu lesно ке казам дека најтежок ми е моментот доке се решам, е тука ме пукаат филмови.. а.. инаку.. вака размислете бе.. валјда сум доволно интелегентен и сноадлив да се извадам од каша дури и да истресам нешто безвеза..
битно е да упаднеш во муабет, а после тоа суптилно да ги употребип некако деталите сто си ги излекол од наблјудувањето..
ФРетко ми се дешаваат истите фрази..битно е да се истресе непто да се падне во муабет :)

Ја питам дали е навлажнета .. ако е , тоа е основа на едно убаво , кратко и жешко пријателство ..

во нигерски стил, ко еден мој другар:
hi, my name is Deryl, can i write you a song? итн...

i got some sexual fantasies,
going on thru my headdd,
i wanna make 'em reality,
by gettin' some bitches in bed...

Абе луѓе АМАН, дајте нешо конкретно а не цело време "ЈА ПРВ-А НЕ ПРИОЃАМ".

ај ако не да го смениме насловот натемава, нека биде КАО ТЕ ЗАПОЗНАЛЕ
па може ќе има некој корист од нас. :wink:

Извини, но имаш ефект врз мене ко виагра. :icon_cool

Аман бре деца,многу сте брзи во запознанствата,леле па на мене колку време ми требаше да му пријдам... недела сигурно(откога го приметив),првото прашање си остана и беше ,,дали пушам,,:smir:,а он така легнат на грб,(во една сала за не е важно што)со вперен поглед во таванот,мислиш нема ништо општо со тоа што се наоќа мегу нозете.
Пола од задоволството е кога гледа како му го пу..ат,но она кој тој го гледа се корените на касата и и главата која се движи горе доле.Бог е сведок....:smir:

вака...
здраво..:smir:...па малку срамење :icon_redf...од девојката поради мојот отоворен шмек...:)...и за на крај да завршиме вака....:sekss:!

Јас Стандард , здраво јас сум тој и тој и после си оди како подмачкано . Коа ќе ми текне ко мал кога ми било срам да се приближам и да се запознаам ми доаѓа една смеа ооооуууууу:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

И одам она ми се смешка и јас баммм и зачукувам бокс.
Што се чудиш ма што офкаш љубовта боли.

Секако, секаде, треба да се има смисла за хумор и слично... Си има основа на запознавање...

Јас не се запознавам со нив, тие се запознаваат со мене, јбг таква ми е работата, комуникација на високо ниво, некоја насмевка и секогаш ме прашуваат , што сум , кој сум, како сум ,:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom