Како се запознавате со женски/машки

• Креатор на темата Креатор на темата Dimitarc
  • Време на започнување Време на започнување
Бидејќи се грижам за менталното здравје на луѓето околу мене, не се запознавам со никого, за да не ги изложам на непотребен стрес. И си се држам по страна.

Ако некои заталкаат и се доведени да мора да разговараат со мене, им зборувам, културно и учтиво. Од време на време може да уфрлам и некоја духовита забелешка. Ако биде добро прифатена, среќен сум. Ако не... па ионака овој разговор е принуден (нели, никој не сака да зборува со мене, а оваа личност што зборува со мене е доведена до тука; не дека така избрала) и ќе заврши и нема да се повтори.

И така завршува еден разговор. Па и следниот можеби така. Па и следниот... Додека не се создаде доволно знаење кај оние со кои сум зборувал, дека можеби сепак нема да загинат или мутираат ако зборуваат со мене, па можеби тоа знаење ќе се пренесе и на други потенцијални соговорници.

Во оној момент кога луѓето се доведени да зборуваат со мене *по нивен личен избор*, знам дека сум успеал.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Ја тргам на страна и и викам сакаш :sekss:, ионака на сите ќе им кажам дека сме се е**ле.

Добро луѓе сакате да кажете дека лејм pickup lines работат у ова време????:uvo::tapp: Ако така ондак да си ја пробам јас таа со мечката, да видам што ќе се деси.

Добро луѓе сакате да кажете дека лејм pickup lines работат у ова време????:uvo::tapp: Ако така ондак да си ја пробам јас таа со мечката, да видам што ќе се деси.

Која е таа со мечката?

- Дали знаеш колку тежи поларна мечка?
- Не.
- Доволно да го скрши мразот! :baeh:
Тука веќе се претставуваш кој си и ако сака особата си тераш нормален муабет.

- Дали знаеш колку тежи поларна мечка?
- Не.
- Доволно да го скрши мразот! :baeh:
Тука веќе се претставуваш кој си и ако сака особата си тераш нормален муабет.

A шо ако ти рече да?:)
Иначе не сум пошла прва некогаш да се запознам со некој.
Ак ми се свиѓат ќе се потрудам на најдам мсн и тогаш напаѓам:zlo:

Тапа е со мсн. Боље е во живо. На мсн ми е некако стерилно. Ништо подобро од возбудата при првиот контакт со личноста по која сте пуштиле око.

Ако ти каже да....ја би и рекол па и тоа е доста за да го скрши мразот. :) Језда не користам такви ја...не сум некоја личност што многу сака да замара луѓе со такви глупости. Поштено ќе си кажеш што ти лежи на душа и готово. Секако без претходно едно пиво барем ова малце потешко иде. :P

во нигерски стил, ко еден мој другар:
hi, my name is Deryl, can i write you a song? итн...

i got some sexual fantasies,
going on thru my headdd,
i wanna make 'em reality,
by gettin' some bitches in bed...
Леее закон, ова го неам гледано :pos:

ја погледнувам ако ми возврати и приогам и и велам:извини така но позната си ми.се знаеме?-не
јас:ахам ок.и свртувам назад и таман кога помислува дека се одалечувам јас викам: може да се запознаеме?........и на таму незнам што ке биде зависи.

а доколку таа не ми возврати на погледите тогаш наздравје. :toe:

Јас-Имаш дечко?
Таа-Не.
Јас-Епа сега имаш.И престани да ги грицкаш ноктите знаеш дека тоа ме нервира.

Јас-Имаш дечко?
Таа-Не.
Јас-Епа сега имаш.И престани да ги грицкаш ноктите знаеш дека тоа ме нервира.
многу женски паѓаат на форава а??....

Каде отиде едноставното “Си за друштво?“

хех абе луге не ги свајкам само кога некој ке ми каже неможе да напраи муабет со девој4е од едно едноставно ххеи треба инспирација у глава да ти дојде нормално ако е таа бомбон4е ако нее нема ни да праиш маубет со неа за мување или слично:nesum:

стнадарт јас сум .... и одма продолжувам да муабетам за све поточно многу зборам и чекам подоцна нешто да се деси од негова страна или ќе има нешто или ќе си отиде дома со главоболка

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom