Како се запознавате со женски/машки

• Креатор на темата Креатор на темата Dimitarc
  • Време на започнување Време на започнување
Со оној што сакам да се запознаам,немам некои големи проблеми.Ако сме во ист круг,ќе се надоврзам на муабетот негов,а потоа е лесно да го доправиме муабетот.Ако е подалеку од мене,а никој со него не се познава,ќе пробам со ѕверење,ако не дојде,друга жртва:pos2:Не сум срамежлива,сум директна,но сум многу терсене,ако јас несакам да се запознаам со личноста.Немам потреба да запознавам луѓе кој со ништо не ми оставиле впечаток и да талкам без врска муабети.За да не губам време,фино лепо ќе си заминам:)Овде не влегува запознавањето ради реда и деловниот контакт.

После шмекот откако ќе и го упатам на некоја девојка доаѓам и се обраќам со зборовите: Знам дека во моментов си возбудена и имаш пеперутки у стомак од шмеков и од самово запознавање. Здраво, јас сум Шмекерот. Ха ете гледаш дури и раката ти се поти од возбуда. Девојко да не го тупам со кај учиш, студираш, работиш прашања. Туку да не биде сеа нагло очекувај за 5 минути да те пољубам.
:)

После шмекот откако ќе и го упатам на некоја девојка доаѓам и се обраќам со зборовите: Знам дека во моментов си возбудена и имаш пеперутки у стомак од шмеков и од самово запознавање. Здраво, јас сум Шмекерот. Ха ете гледаш дури и раката ти се поти од возбуда. Девојко да не го тупам со кај учиш, студираш, работиш прашања. Туку да не биде сеа нагло очекувај за 5 минути да те пољубам.
:)

Инаку да се надоврзам на муабетов од шмекерот ова е ситуација пар екселанс пошто цурата беше со диоптрија 2.7 во регуларна ситуација шмекерот не приоѓа кон девојки ,тие идат кај него и му се обраќаат .

и само мало потсетување

За да му се обрати цура на шмекерот треба најмалку 2 пати да му го има испушено.

Шмекер батали лажна скромност

Инаку да се надоврзам на муабетов од шмекерот ова е ситуација пар екселанс пошто цурата беше со диоптрија 2.7 во регуларна ситуација шмекерот не приоѓа кон девојки ,тие идат кај него и му се обраќаат .

и само мало потсетување

За да му се обрати цура на шмекерот треба најмалку 2 пати да му го има испушено.

Шмекер батали лажна скромност
Види Џони у принцип точно така у право си. Ми приоѓаат да. Лесно е да намигнеш и после одма да ти дојде цурата до тебе :)..Но некогаш и јас сакам да почувствувам возбуда адреналин ти текнува. Па има моменти каде што не намигнувам од прва. Сакам да ја запознам и да ја шармирам со други квалитети кај мене освен со финтата со намигнувањето и мрдање со десна веѓа. Инаку во однос на оралниот секс. Ти малку екстрмено ме претстави. Си пишал минумум два пати треба орално да ме задоволела...не грешка си во однос на тоа.
Значи не...туку само минимум еднаш! :vozbud:

Обично они мене ме запознаваат и ми приоѓаат :toe:
ама ете ја коа приоѓам ондак се надоврзуем на некој муабет и потоа си дозборуваме седејки негде и пиејќи пиво :)

Oni se zapoznavaat so mene dodeka rabotam :):smir:

Sala na strana preku komunikacija, otvoren tip za muabet, i so sekoja si praam muabet bez razlika dali ja znam ili ne :):icon_lol:

Јас мн ретко се пуштам или смекам не дека не знаам да и се пуштам на некоја девојка или слично едноставно сум многу срамежлив и т.н чаре ?

Ami `Jomero ... Pa ne bi rekol deka ima tuka stram .. nego duri da go zbornis prviot zbor .. posle ce ja bidi rabotata ... a za Care ke se podruzis so Rikaco malce ... Epten DObar Tip za Tvojava Bolest .... :vozbud::pos2::vozbud:

Ami `Jomero ... Pa ne bi rekol deka ima tuka stram .. nego duri da go zbornis prviot zbor .. posle ce ja bidi rabotata ... a za Care ke se podruzis so Rikaco malce ... Epten DObar Tip za Tvojava Bolest .... :vozbud::pos2::vozbud:

Heheh epa fala na pomosta ocekuvav nekoj pokonkreten odgovor ali jbg samo na ovoj doletav..abe kopuk ne e ova bolest kiznaj so e ni jas neznam nvm :kesa:

кога ке наиде некој дечко во кафиќ или кај било, чекам прво тој да реагира ако не,одам кај него и директно -здраво како си...и стартува муабетот, од никогаш не сум се срамела прва да реагирам, напротив задоволство ми е да го „скршам мразот“. :smir:

кога ке наиде некој дечко во кафиќ или кај било, чекам прво тој да реагира ако не,одам кај него и директно -здраво како си...и стартува муабетот, од никогаш не сум се срамела прва да реагирам, напротив задоволство ми е да го „скршам мразот“. :smir:

Kako do sea ne sum te sretnal :D.
Inace ne sum bas takov jas. ali ako ima nekoja pricina za nesto da pocnam muabet a gledam za sto bilo da napravam ke si pocnam i taka nataka :D

Ја у принцип сум срамежлив човек кој што обично не настапува во акција прв. Ама ако најдам некоја типка што е стварно по мој вкус или приближно тогаш прво ке се удодварам со некои погледи па после (можеби) ке и пријдам некако(80% со трема во себеси) :nesvest:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom