Нека пратат и експедиција на Месечината и таа да ги признае....свашта....се надевам дека Америка и Европа ќе се отрезнат и ќе ги поправат грешките што ги направија на Балканот :/
А ти од кај си бе..кај живееш,која е "твојата " земја ?Sto ti e tebe bre![]()
Gledaj si ja tvojata zemja sto ke napravi vo idnina ako ne stane clenka na NATO,,ne beri gajle za drugite,i ne seci veni za drugi drzavi i za drugi interesi,,srbite ne gi ebavaat makedoncite nitu 1%...
srbite bea tie koi se dogovorija so balkanskite zemji da ja raspredelat makedonija. Da ne bese tito ova seuste ke bese vardarska banovina. Srbite so grcite 1993 povtorno sklucija dogovor za napad i podelba na makedonija pri sto i grckiot generalstab pocnal da izrabotuva plan za napad no toa go sprecil grckiot pretsedatel. Srbite denes edinstveno nesto loso sto mozat da i go napravat na makedonija e da ne i ja priznaat crkvata i toa do sega uspesno go pravat i plus pravat paralelna crkva.А ти од кај си бе..кај живееш,која е "твојата " земја ?
Е АЛБАНЧИЊА АЛБАНЧИЊА, ако не го признаат Косово ќе плачите кај вашите господари НАТО и Америка. Само размислете кога ќе ве шутне Америка и НАТО која сега ве користи и кога ке бнидете оставени сами каде ќе бегате од бесот на Србите и Грците. Во Албанија или во Турција? Сте се запрашале за тоа? А ти за нас не се грижи, нема потреба да се возубудуваш и да маструбираш на омразата кон нас.srbite bea tie koi se dogovorija so balkanskite zemji da ja raspredelat makedonija. Da ne bese tito ova seuste ke bese vardarska banovina. Srbite so grcite 1993 povtorno sklucija dogovor za napad i podelba na makedonija pri sto i grckiot generalstab pocnal da izrabotuva plan za napad no toa go sprecil grckiot pretsedatel. Srbite denes edinstveno nesto loso sto mozat da i go napravat na makedonija e da ne i ja priznaat crkvata i toa do sega uspesno go pravat i plus pravat paralelna crkva.
e MAKEDONCINJA MAKEDONCINJA kakva politika imate, sekogas ste na pogresnata strana i zatoa za drzava imate 1/3 od makedonija vo koja se retcite, kade mortalitet, kade bugarenje ..
работата е што и Турција не ги сака, ако одат таму ке се ликвидираат заедно со курдите,, така да албанците освен во Албанија никаде неможат да одат..Е АЛБАНЧИЊА АЛБАНЧИЊА, ако не го признаат Косово ќе плачите кај вашите господари НАТО и Америка. Само размислете кога ќе ве шутне Америка и НАТО која сега ве користи и кога ке бнидете оставени сами каде ќе бегате од бесот на Србите и Грците. Во Албанија или во Турција? Сте се запрашале за тоа? А ти за нас не се грижи, нема потреба да се возубудуваш и да маструбираш на омразата кон нас.
Набрзо по тоа ќе дојде и денот кога Албанија ќе ја признае независноста на Тибет...Ke dojde denot koga i Kina ke ja priznae nezavisnosta na Kosovo...
Добро, тоа е точно. Што има врска тоа со признавањето на Косово од страна на Кина?srbite bea tie koi se dogovorija so balkanskite zemji da ja raspredelat makedonija. Da ne bese tito ova seuste ke bese vardarska banovina. Srbite so grcite 1993 povtorno sklucija dogovor za napad i podelba na makedonija pri sto i grckiot generalstab pocnal da izrabotuva plan za napad no toa go sprecil grckiot pretsedatel. Srbite denes edinstveno nesto loso sto mozat da i go napravat na makedonija e da ne i ja priznaat crkvata i toa do sega uspesno go pravat i plus pravat paralelna crkva.
e MAKEDONCINJA MAKEDONCINJA kakva politika imate, sekogas ste na pogresnata strana i zatoa za drzava imate 1/3 od makedonija vo koja se retcite, kade mortalitet, kade bugarenje ..