Албанија бара од Кина да го признае Косово

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Нека пратат и експедиција на Месечината и таа да ги признае....свашта....се надевам дека Америка и Европа ќе се отрезнат и ќе ги поправат грешките што ги направија на Балканот :/

Член од
9 февруари 2010
Мислења
300
Поени од реакции
11
Нека пратат и експедиција на Месечината и таа да ги признае....свашта....се надевам дека Америка и Европа ќе се отрезнат и ќе ги поправат грешките што ги направија на Балканот :/

Sto ti e tebe bre:tapp:

Gledaj si ja tvojata zemja sto ke napravi vo idnina ako ne stane clenka na NATO,,ne beri gajle za drugite,i ne seci veni za drugi drzavi i za drugi interesi,,srbite ne gi ebavaat makedoncite nitu 1%...

Macedonia>>Europe

Faster Than Light
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.582
Поени од реакции
836
Па нормално, Албанија е енергетска и економска супер ултра сила и може да се дозволи да и поставува услови на Кина. :pos2:

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
Sto ti e tebe bre:tapp:

Gledaj si ja tvojata zemja sto ke napravi vo idnina ako ne stane clenka na NATO,,ne beri gajle za drugite,i ne seci veni za drugi drzavi i za drugi interesi,,srbite ne gi ebavaat makedoncite nitu 1%...
А ти од кај си бе..кај живееш,која е "твојата " земја ?

Член од
2 септември 2010
Мислења
59
Поени од реакции
6
А ти од кај си бе..кај живееш,која е "твојата " земја ?
srbite bea tie koi se dogovorija so balkanskite zemji da ja raspredelat makedonija. Da ne bese tito ova seuste ke bese vardarska banovina. Srbite so grcite 1993 povtorno sklucija dogovor za napad i podelba na makedonija pri sto i grckiot generalstab pocnal da izrabotuva plan za napad no toa go sprecil grckiot pretsedatel. Srbite denes edinstveno nesto loso sto mozat da i go napravat na makedonija e da ne i ja priznaat crkvata i toa do sega uspesno go pravat i plus pravat paralelna crkva.

e MAKEDONCINJA MAKEDONCINJA kakva politika imate, sekogas ste na pogresnata strana i zatoa za drzava imate 1/3 od makedonija vo koja se retcite, kade mortalitet, kade bugarenje ..

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
srbite bea tie koi se dogovorija so balkanskite zemji da ja raspredelat makedonija. Da ne bese tito ova seuste ke bese vardarska banovina. Srbite so grcite 1993 povtorno sklucija dogovor za napad i podelba na makedonija pri sto i grckiot generalstab pocnal da izrabotuva plan za napad no toa go sprecil grckiot pretsedatel. Srbite denes edinstveno nesto loso sto mozat da i go napravat na makedonija e da ne i ja priznaat crkvata i toa do sega uspesno go pravat i plus pravat paralelna crkva.

e MAKEDONCINJA MAKEDONCINJA kakva politika imate, sekogas ste na pogresnata strana i zatoa za drzava imate 1/3 od makedonija vo koja se retcite, kade mortalitet, kade bugarenje ..
Е АЛБАНЧИЊА АЛБАНЧИЊА, ако не го признаат Косово ќе плачите кај вашите господари НАТО и Америка. Само размислете кога ќе ве шутне Америка и НАТО која сега ве користи и кога ке бнидете оставени сами каде ќе бегате од бесот на Србите и Грците. Во Албанија или во Турција? Сте се запрашале за тоа? А ти за нас не се грижи, нема потреба да се возубудуваш и да маструбираш на омразата кон нас.

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Значи да се нема свест каде живеат!!!

К*р дај им и јајцата ќе ти ги земат...

oon

Член од
3 ноември 2008
Мислења
3.088
Поени од реакции
1.255
Е АЛБАНЧИЊА АЛБАНЧИЊА, ако не го признаат Косово ќе плачите кај вашите господари НАТО и Америка. Само размислете кога ќе ве шутне Америка и НАТО која сега ве користи и кога ке бнидете оставени сами каде ќе бегате од бесот на Србите и Грците. Во Албанија или во Турција? Сте се запрашале за тоа? А ти за нас не се грижи, нема потреба да се возубудуваш и да маструбираш на омразата кон нас.
работата е што и Турција не ги сака, ако одат таму ке се ликвидираат заедно со курдите,, така да албанците освен во Албанија никаде неможат да одат..:tapp:

nako

No1
Член од
22 јануари 2006
Мислења
918
Поени од реакции
35
Пак ли за косово погаволите...
Јас само да ги поздравам сите кои се за и против независно Косово, сите оние кои го признале, кои не го признале и оние кои мислат да го признат или оние што нема веќе што да признат со песната КОСОВО

Член од
1 март 2010
Мислења
379
Поени од реакции
64
Да не забораваме дека Кина има сериозни проблеми со уjгурите и тибетците кои чинат милиони. Така да има уште една причина да не го признае Косово никогаш.

Македон91

Благородник
Член од
21 јануари 2009
Мислења
2.134
Поени од реакции
120
Во име на „пријателството“ од комунизмот, Албанија ја моли Кина за признавање на Косово.
Добро имаше напишано еден член погоре: Ако Косово е независна држава, зошто самата не лобира за признавање туку се потпира на адвокати!?

Член од
13 декември 2009
Мислења
1.307
Поени од реакции
647
Ke dojde denot koga i Kina ke ja priznae nezavisnosta na Kosovo...
Набрзо по тоа ќе дојде и денот кога Албанија ќе ја признае независноста на Тибет...

--- надополнето ---

Добро, тоа е точно. Што има врска тоа со признавањето на Косово од страна на Кина?

F

Frankie Yale

Гостин
Ова ме потсеќа на договорот за ненапаѓање меѓу Македонија и Кина... Хахаххаха Кинезиве ни се газат од смеење на нас балканците... Главна шега сме им таму.... Што ги боли к*рот нив за Македонија, Албанија и Косово... Едно село да ни пратат вооружено со вилушки и ножеви цел Балкан ќе го заземат :)

Kajgana Shop

На врв Bottom