US Open 2010 / August 30 - September 12

Статус
Затворена за нови мислења.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Еве бе ја сум кандидат :) ја сум за надал :) ако тепа надал ставаш аватар од манчестер јунајтед ако не ја ставам од барса :) на 1 недела :))) може ???
Ајде бе така нека биде :):):)

fenomen

Сезнајко
Член од
17 јули 2008
Мислења
387
Поени од реакции
51
Абе деца не се туркајте! Јас велам дека ќе победат судиите. Кај дозволува американчето, сред Америка Србин да тепал.:nenene:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Vamos real, на недела време аватар дека Џоковиќ победува...? :icon_lol:

--- надополнето ---

Абе деца не се туркајте! Јас велам дека ќе победат судиите. Кај дозволува американчето, сред Америка Србин да тепал.:nenene:
2002 Година Србија (под тогашно име Југославија) стана Светски првак во Кошарка во сред Америка, а во 1/4 финалето ги победија Американците... така да ова не ти држи вода... :helou:

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Ајде уште ова трофејче фали и витрината ќе биде комплетна...Надал ќе победи сигурна сум..:)

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
И што кажа сеа ова? Нема врска што зборуваш.

Туку и не цепајте кладби, договарајте се по ПП. ;)

Вечер, што? Одиме победа, со 3-0, која и ја претпоставувам, ама сепак сакам да биде итнересен тенисот, и да нема ветар за да биде уште подобар:)

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Од време на време гледам тенис ама мислам дека иако навивам за Џоковиќ ќе изгуби.Многу се измори на мечот со Федерер додека надал и 1/4 и 1/2 финале ги изигра во 3 сета.Ако тепа Џоле ептен ќе ми се напраи мерак зашто надал ич не го сакам ни како тенисер.Ако има уште некој што сака да се клади дека Џоковиќ нема да му земе сет на надал изволте на ПП за да се договориме :back:

Член од
14 март 2010
Мислења
16.939
Поени од реакции
16.238
Based on the latest official weather report from the US Open Meteorologist, we are expecting intermittent light showers this afternoon. We fully expect to complete all scheduled matches today with the Women's Doubles Final scheduled to begin at 1:00pm and the Men's Singles Final at 4:00pm
Баш да видиме :)

С

сашенко

Гостин
Ке убијам некого ако вечер не гледам финале еј......каков дожд какви глупости мора да има финале.Со шатори нека го покријат стадионот ако треба...:violent1::violent1:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Аман бе доста со тие светски теории на заговор! Ако тепа Надал, тоа ќе биде затоа што тоа го заслужил. Не игра Џокович со некој почетник туку со моментално најдобриот тенисер на земјата.

VAMOS RAFA!

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Покажа синоќа Џоковиќ дека знае и во најтешки ситуации да се снајде, но против Надал не ми се верува да освои. Можда сет ќе земе, али далеку од победа.Надал е пресилен моментално, а и плус поодморен ќе биде, така да мој тип 3-0 или 3-1 .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom