US Open 2010 / August 30 - September 12

Статус
Затворена за нови мислења.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.742
Поени од реакции
18.490
Шо е разликата од епски и од неизвесен?
Епски е овој што го изиграа Иснер и Мау на Вимблдон, ако гледаме според време траењето.
Изгледа вие по тоа го проценувате мечот.
1.Малце неизнудени.
2.Агресивна игра.
3.Константност на формата со минимални осцилации, не еден поен одличен после зицери промашување.
4.Добар процент на реализација 1 и 2 сервис.
5.неколку/сите сета решени во тај брејк, не 6-1 или 6-2 итн.
6.Долги исцрпувачки рели поени.

Ова е епски меч, ова е критериумот.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.939
Поени од реакции
16.238
1.Малце неизнудени.
2.Агресивна игра.
3.Константност на формата со минимални осцилации, не еден поен одличен после зицери промашување.
4.Добар процент на реализација 1 и 2 сервис.
5.неколку/сите сета решени во тај брејк, не 6-1 или 6-2 итн.
6.Долги исцрпувачки рели поени.

Ова е епски меч, ова е критериумот.
Eпа значи овој меч што го напоменав погоре кој се играше два дена не треба да се смета за епски, бидејќи освен асови, друго и немаше прикажано.
Забегавме многу од темата, различни ставови имаме во секој случај, и може да ја тераме до Австралија Опен со инаетење :)

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Клајстерс игра одлично браво за неа..оваа другава само паѓа низ теренов : )
Иначе За Федерер ептен лош ден..2 меч топки не искористи,така да на крај заслужено Ноле иде у финале..Иако уште не ми се верува дека нема да има Финале Фед - Над ..

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.742
Поени од реакции
43.892
Знаев дека ова ќе се деси.. Му реков на еден другар да си ја уплати оваа - во гејмови.. :).. Честито нека и е на Ким, сосема заслужено.. Да беше финалето против Каролина мислам дека ќе беше многу поинтересно, но сигурно пак ќе победеше..

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Клајстерс гази се пред неа, како да го гледам Федерер од пред 2-3 години:)

А за Ноле шо да кажам:):) Ѕверот си е ѕвер одиме сега на Надал и на втор гренд-слем во кариерата :)

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Звонарева заборави како се игра. Колку само лесен меч за Клајстерс. Ич, ама ич не беше интересно финалево. Возбуда никаква. Почнува втор сет уште не беа испотени. Глупости. Џабе седев ноќеска да ги гледам :S
Иначе честитки за Клајстерс нека и се множат, стварно ја бива. Игра доста агресивна игра која се надевам ке и донесе уше многу гренд слеми :back:

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
Jas ne ni pratev zenski tenis, ne ni uplajkam.. mn mi bea dosadni mechevite ovaa godina osobeno kun zavrsinacata zaradi vetrot, edinstveni natprevari koi go obelezaja ovogodisniov US Open bea Wozniacki - Sharapova :drk: :vozbud: i Clijsters - Venus

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Сака некое србоманче кладба по аватар дека вашиот Ноле нема да му земе ни сет на Рафа?

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Сака некое шпаноманче кладба по аватар дека нашиот Ноле ќе му земе сет на Рафа?

Истото шпаноманче може ако сака и кладбата да биде дека вашиот Надал нема да го победи нашиот Ноле?

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Сака некое шпаноманче кладба по аватар дека нашиот Ноле ќе му земе сет на Рафа?

Истото шпаноманче може ако сака и кладбата да биде дека вашиот Надал нема да го победи нашиот Ноле?
Jas kje se kladam deka nema da izgubi od Nole:tv:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.742
Поени од реакции
43.892
Сака некое србоманче кладба по аватар дека вашиот Ноле нема да му земе ни сет на Рафа?
Јас сакам... Ако му земе носиш 1 недела аватар по мој избор.. Ако победи Надал 3:0 јас носам аватар 1 недела по твој избор..

StarScr3am

Ѓавол
Член од
22 септември 2009
Мислења
798
Поени од реакции
219
очекував Ким Клајстерс да го освои ЈуЕс опен :)))) вечер обавезно се гледа Рафа!! само од колку часот е ако може да ми каже некој

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Јас сакам... Ако му земе носиш 1 недела аватар по мој избор.. Ако победи Надал 3:0 јас носам аватар 1 недела по твој избор..
Eве Миле Ред Девил нека се клади со Вамос Реал само по победа а јас и ти дека нема да изгуби сет Рафа и обратно.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Ајде кандидати ако има за вечер Ноле вс Рафа да се кладиме. Јас сум на Ноле......ако има некој заинтересиран нека пише :)

StarScr3am

Ѓавол
Член од
22 септември 2009
Мислења
798
Поени од реакции
219
Ајде кандидати ако има за вечер Ноле вс Рафа да се кладиме. Јас сум на Ноле......ако има некој заинтересиран нека пише :)
Еве бе ја сум кандидат :) ја сум за надал :) ако тепа надал ставаш аватар од манчестер јунајтед ако не ја ставам од барса :) на 1 недела :))) може ???

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom