- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.696
- Поени од реакции
- 85.578
Нема 10 дена а две тепачки во Хавана...
Нели Куба Либре се вика тоа место?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема 10 дена а две тепачки во Хавана...
Само кај нас што збориш секаде има проблеми со обезбедување.жално ќе биде ако навистина било вмешано обезбдувањето и исто така жално ќе биде и да не бил овмешано обезбедувањето а негова рабоа е да спречи инциденти и да ги ифрли таквите кои што го прават тоа. Само кај нас во македонија обезбедувањето малтретира гости и не ги решава проблемите туку ги прави.
Јас сум бил во странство и сум видел како таму обезбедувањето ги исфрла тие што претеруваат а фина кон сите други гости. Во странство се оди на курс з аобезбедување се учат психолошки работи кај луѓето, а најважна од се било да се научи како да се смири расправијата а не да се разгори. А кај анс се вработуваат деликвенти и епачи за обезбедување на дискотеки и клубови епа што сакате тогаш од професионлизам и затоа вакви инцеденти ќе има и понатаму.
Нели Куба Либре се вика тоа место?
Само кај нас што збориш секаде има проблеми со обезбедување.
Погледни во Русија.
И како го процени тоа?После ова што го прочитав ми изгледа како некој од нашите да биле криви не верувам дека обезбедувањето трчало по истите до поштата, најверојатно се работи за некои други се надевам дека ќе скапат во затвор истите.. дури Србите молеле да не ги тепаат![]()
И како го процени тоа?
Ме интересираше како процени дека Македонци се криви.Па треба да си ненормален да зимаш да удираш со тапи предмети значи не со тупаници иако и со второво е повторно ненормален некој што лежи на земја.. ете имаш очевидец Македонец што го кажува тоа, ќе видиме што ќе биде истрагата иако верувам дека наши ја направиле бељава ..
Само кај нас што збориш секаде има проблеми со обезбедување.
Погледни во Русија.