- Член од
- 19 април 2010
- Мислења
- 194
- Поени од реакции
- 3
има некој од тука што бил на дополнителен статистика за да ми каже што отприлика прашуваат материјалот е доста голем па незнам на што точно да се задржам

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Prasanjata bea najobi4ni kako i na prviot kolokvium i kako tie na domasnite,a za zada4ite ne mi teknuva,no znam deka digitron bese zabranet za koristenje i mislam deka trebase neso da objasnis i grafi4ki da go prikazeseli=];4043209 напиша:Kolegi ke moze nekoj sto znae da kaze kakvi prasanja i zadaci imase na vtoriot kolokvium Mikroekonomija?
wtf? aj objasnio kako toa i od koga ova ? A za kartickite kolku ke se plakja?
Zdravo kolegi. Ke moze nekoj da mi objasni kako odi prezapisuvanje na predmet. Eve na pr. Treba sega da prezapisam statistika od prva ,i sega koj predmet treba da go otfrlam od vtora vo leten sem. koj sakam ili izborniot sto treba da go zemam vo leten?
Zdravo kolegi. Ke moze nekoj da mi objasni kako odi prezapisuvanje na predmet. Eve na pr. Treba sega da prezapisam statistika od prva ,i sega koj predmet treba da go otfrlam od vtora vo leten sem. koj sakam ili izborniot sto treba da go zemam vo leten?
Kolegi moze li nesto poveke da kazite za ispitot po upravuvacko smetkovotstvo? Kolku lekcii se raskazuvaat,kolku zadaci i sl...:smir:
Postari kolegi ve molam kazete nesto za upravuvacko smetk. Koi lekcii pagaat najcesto na ispit, i sto zadaci? I kako e lesno ili tesko?
i da ne ja zaboravime provizijata od 15 den znaci ke ne kradat sea poisePisuva na oglasnata tabla.Mesto takseni marki,ke uplakame 50 den. so uplatnica.Gluposta e sto ke gubime vreme da uplakame vo banka !![]()
i da ne ja zaboravime provizijata od 15 den znaci ke ne kradat sea poise
3 лекции и 3 задачи има на испитот управувачко сметководство.
--- надополнето ---
Пиши ми емаил на ПП и ќе ти ги пратам прашањата-лекциите што ги повторувал на испити
Ако ти одат јазиците земи си англиски 1, јас така ќе правам.. Иначе сметководство лани во Јунска беше боза испитот. Пола ти е со Т/Н Пола ти е со повеќекратни одговори со само 1 евентуално некое прашање со 2, ептен е лесноКолеги вака пошто сум 1ва год. би ве замолил да предложите некој лесен изборен предмет за Втор семестар пошо нејкам и со тоа да се замарам во јуни !!!!xDxDxD
P.S Ако може да ми кажете дали е тешко Сметководство на испит ????![]()
Колега ти имаш полагано на испит?
Задачите какви се одприлика?
колеги дај кажете од што учите менаџмент,дали имате некои прашања,скрипти.... не можам веќе од учебник. бар дајте материјали за втор колоквиум,за прв веќе научив од учебник:angry2: