Економски факултет

• Креатор на темата Креатор на темата back_rest
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Англиски 2 колку што знам не се полага усно, само писмено.Јас поминав на колоквиуми, за испит сигурно исто е.Вежбите од текстовите и од додатниот материјал се најважни.Само еден точен одговор има од понудените (најмногу 3 мислам).Релативно лесно е.

Англиски 1 полагав лани.Исто писмено.На заокружување.

дали некој може да ми даде кратки информации за тоа што од прилика треба да учам за ИСПИТ Еколошки МЕнаџмент?
знам дека е на раскажување...СЕ треба и на памет да се учи ? :toe:

А математика пак ли 14 дена треба да чекаме? :/

Боби[Мкд];4040724 напиша:
Можит и повеќе, Драги стар е веќе не гледа убаво, асистентите се спремаат да ја рушат владата и ние ќе чекаме.
хаха остај ти не е он така стар ко што изгледа и онака треба само да реши кој ќе ги пушти:vozbud:

--- надополнето ---

дали некој може да ми даде кратки информации за тоа што од прилика треба да учам за ИСПИТ Еколошки МЕнаџмент?
не треба ништо да учиш на памет. Во глобала се неколку парашања најчесто 5 и од прилика се повторуват е сеа може да го набубаш и ко од книога и пак да не поминеш соо образложение дек си учел на памет или он го знел тоа. Мој совет гледај вести обрни повеќе внимание на коуз , пигу , за дисконтирање и загадувањто ( германија , холандија, италија ) и делот за мак од овие паѓат во 90% од случаите

--- надополнето ---

не треба ништо да учиш на памет. Во глобала се неколку парашања најчесто 5 и од прилика се повторуват е сеа може да го набубаш и ко од книога и пак да не поминеш соо образложение дек си учел на памет или он го знел тоа. Мој совет гледај вести обрни повеќе внимание на коуз , пигу , за дисконтирање и загадувањто ( германија , холандија, италија ) и делот за мак од овие паѓат во 90% од случаите

Колеги се секава ли некој на прашањата отворените од вториот колоквиум дигитална , ама од англискиот тест ???

Колеги се секава ли некој на прашањата отворените од вториот колоквиум дигитална , ама од англискиот тест ???

ми текнува само дека од тие на пишење последното беше за развојот на е-гов во македонија, кое треба да го поврзиш со она што го имаме работено на вежби

Decki znae li nekoj EKONOMIKA NA PRETPRIJATIE dali ima nesto skrateno za ispit?

Decki znae li nekoj EKONOMIKA NA PRETPRIJATIE dali ima nesto skrateno za ispit?

Kolegi aj ve molam nekoj da mi kaze mislenje/ iskustvo za profesorot Blagoja Gjorgijoski(pokonkretno za predmetot sto go predava Delovno komuniciranje)?

:vozbud:

Колеги вака пошто сум 1ва год. би ве замолил да предложите некој лесен изборен предмет за Втор семестар пошо нејкам и со тоа да се замарам во јуни !!!!xDxDxD
P.S Ако може да ми кажете дали е тешко Сметководство на испит ???? :)

Колеги вака пошто сум 1ва год. би ве замолил да предложите некој лесен изборен предмет за Втор семестар пошо нејкам и со тоа да се замарам во јуни !!!!xDxDxD
P.S Ако може да ми кажете дали е тешко Сметководство на испит ???? :)
Полесно е на испит пошто не глават толку.
Англиски 1 е лесен, ако ти иде.

знае ли некој да ми каже од кога се започнува со предавања?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom