- Член од
- 29 јули 2010
- Мислења
- 20
- Поени од реакции
- 1
да, 25ти (12.30h амф 4)- тие шо положиле испит и 26ти тие шо положиле преку колоквиуми (13h, aмф 4).Економија има ли истакнато рок земање оцени?
да, 25ти (12.30h амф 4)- тие шо положиле испит и 26ти тие шо положиле преку колоквиуми (13h, aмф 4).Економија има ли истакнато рок земање оцени?
Ако иде некој нека праша и за стручниот трудОтиде денес некој на факултет за види што се случува финансиско? Го опраил Љубиша компјутерот?
Ангела имаше пишано на зефир, така да можеш да почнеш да трчаш накај факултет, со среќа.а од каде е оваа информација?
хехе само што не е за менеАнгела имаше пишано на зефир, така да можеш да почнеш да трчаш накај факултет, со среќа.
Го оправил го оправил Имаше истакнато треба да имаш минимум 95 бода ако не на испит ја имам 90 сакав да го прашам нешто за семинарска дали ќе може али иди најди го во канцеларија. Најверојатно семинарска ке биде само за плус бодови за подобра оценка.Отиде денес некој на факултет за види што се случува финансиско? Го опраил Љубиша компјутерот?
Инаку Љубиша не давал 10 поена од присуство ама затоа давал поени од вежби имало доста со по 3, 6-7 поени а малце биле тие со по 10.Nekoj da slikne finansisko???
--- надополнето ---
Kolegi ISPITOT po TRGOVSKO PRAVO e vo 15.15.. konecno..pozz
Vrz koja osnova, gi e daval tie poeni koga na vezbi nema spisoci..ili pak tie poeni da ne se od taa domasnata so ja pravivme na pocetokot.. pozzИнаку Љубиша не давал 10 поена од присуство ама затоа давал поени од вежби имало доста со по 3, 6-7 поени а малце биле тие со по 10.
Ама пак поени се