Економски факултет

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
31 август 2010
Мислења
188
Поени од реакции
33
Значи ептен леви се овие по сметководство, Зорица скржава, а Љубиша мислам го мрзи човекот што е жив и воопшто не се замара. Инаку нешто рекол кога давал потписи као "Ќе ме запаметите вие мене", љут бил што не му иделе на предавање, не верувам дека ќе попушта оваа година.:toe:
А и ја заборавив онаа асистентката НАЈ ЛЕВА е таа, бетер и од двајцата.
Не е до тоа дека не му идат на предавања, тоа е традиција што трае со години кај Љубиша, годинава кој знае што им станало....Кај Љубета зависи од расположение како ќе го фатиш, ама често не е расположен (ако воопшто некогаш е!!) Асистенката е таа што ги прави колоквиумите, границите и сите останати работи поради кои ние патиме!!

girl_girl

пловам на асфалт
Член од
13 јуни 2010
Мислења
913
Поени од реакции
132
Не е до тоа дека не му идат на предавања, тоа е традиција што трае со години кај Љубиша, годинава кој знае што им станало....Кај Љубета зависи од расположение како ќе го фатиш, ама често не е расположен (ако воопшто некогаш е!!) Асистенката е таа што ги прави колоквиумите, границите и сите останати работи поради кои ние патиме!!
Да, ама асистентката е најголем гад на светот. Не само што вториот колоквиум беше тежок, туку и кога го полагавме вториот колоквиум не дозволи никој ништо да ја праша.

Член од
14 септември 2010
Мислења
40
Поени од реакции
0
Да, ама асистентката е најголем гад на светот. Не само што вториот колоквиум беше тежок, туку и кога го полагавме вториот колоквиум не дозволи никој ништо да ја праша.
А која е асистентка по сметководство??? :kesa:

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Зашто ми ја дирате омилената асистентка м? Да чујам?:pos:
А не знам што се изненадивте толку со колоквиумот, убаво неколку члена на форумов ве предупредија дека ке биде така... мислам, така е кога предметов ги има најдобрите и најпожртвуваните асистенти:smir:

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.148
Поени од реакции
16.086
^^^
Без мустаќи ќе биде ептен заникаде :pos2::pos2:

Иначе, знам дека за вториот колоквиум по трговко било скратено тоа за чекови и шо друго било не знам ..... Дали има нешто скратено за испит? Или ..... се треба?

Член од
19 април 2010
Мислења
194
Поени од реакции
3
знае некој дали ќе работи студентски после празнициве?и од колку саат ако да

Член од
19 април 2010
Мислења
194
Поени од реакции
3
Па сигурно ќе работи за време на испитна сесија, а претпоставувам од 12 - 14.
а да прашам бидејќи кога пријавував испит статистика не го написав професорот дали има шанси за тоа да ми прават проблеми бидејќи си има пишано смер па се подразбира за кој професор

Ni

Член од
29 ноември 2009
Мислења
34
Поени од реакции
0
Многу ми треба инфо да ми каже некој што се случува ако не бидам тука кога ке даваат оцени кога може после да земам дали ке ми прават нешто проблем се работи Драге Зорица Таки и Трговско право мислам Горан се викаше знае некој??

Член од
16 август 2010
Мислења
147
Поени од реакции
3
Математика резултати на факултет има за тие кои ги интересира.

girl_girl

пловам на асфалт
Член од
13 јуни 2010
Мислења
913
Поени од реакции
132
А да се јави некој доброволец што ќе оди на факултет утре да провери математика резултати или да сликне?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom