- Член од
- 14 октомври 2010
- Мислења
- 5.150
- Поени од реакции
- 16.087
Важи. За тоа и ја пополнувавме пријаватаkolegi padnav na vtoriot kol. smetkovodstvo i sega na ispit treba da idam ali neznam dali ke mi vazi istata prijava sto mi bese za kol.
Важи. За тоа и ја пополнувавме пријаватаkolegi padnav na vtoriot kol. smetkovodstvo i sega na ispit treba da idam ali neznam dali ke mi vazi istata prijava sto mi bese za kol.
менаџмент поправен има на вториот колоквиум, на ист датум со испитот (27ми јан.) е сега, има истакнато список на огласна кој оди на втор поправен, а кој на цел испит, но како што забележав дали имаше макс. 5 кои одат на цел испит, тоа се оние кои ги пуштал проф/асистентот со помалку од 38 бодови од првиот да одат на втор, а и на вториот имаат значително помалку од границата.Ќе даде поправен...само не ти се важи стручниот труд и да коа ќе се полага испит тогаш ќе биде поправниот!!!А знаете за менаџмент дали има поправен? И дали има скрипта нешто на кратко за Однесување на потрошувачите?
На памет само набројувања, текстот ти е непотребен и не признава синоними! Значи од збор до збор како што е во книгата.Кога веке зборите за менаџмент, да ве прашам тие што сте на испит. Почнавте ли да го спремате веке и на кој начин учите, дали се на памет, мене невозможно ми се гледа толку материјал напамет да се научи, нема шанси да запомниш се ако е начинот на прашањата ист како на колоквиумите..:nesvest:Пишете...позз
Да, само за 6ка е поправниот ништо не влијае, ни семинарска, ни список, ни презентација...менаџмент поправен има на вториот колоквиум, на ист датум со испитот (27ми јан.) е сега, има истакнато список на огласна кој оди на втор поправен, а кој на цел испит, но како што забележав дали имаше макс. 5 кои одат на цел испит, тоа се оние кои ги пуштал проф/асистентот со помалку од 38 бодови од првиот да одат на втор, а и на вториот имаат значително помалку од границата.
ако е според минатогодишниот принцип, сите студенти ја добиват испитната комбинација, а оние кои се на поправен ќе им биде кажано да решават само прашања од вториот колоквиум. И мислам дека е само за 6ка.
Провери во збирката по финансиско , таму може нешто да најдеш .... Инаку на испит само книжења ке има или и теорија?Да, само за 6ка е поправниот ништо не влијае, ни семинарска, ни список, ни презентација...
А, да не му се наоѓаат на некој комбинации, прашања ФИНАНСИСКО СМЕТКОВОДСТВО за испит (само не тие што се во Либро зошто ништо немаше од таму) ?!?!?!
Не знам...Мислам дека ќе има и нешто тероија и од тие фините задачи како на првиот колоквиум !Провери во збирката по финансиско , таму може нешто да најдеш .... Инаку на испит само книжења ке има или и теорија?
Нема шанси мене лани ми фалеше 1 поен и ми рече Епа сега што да правиме....не попуштаПробај, ама Зорица да ја најдеш тешко, не се наоѓа лесно таа, ја нема никогаш на факултет, а мислам дека не би требало да ти прави проблем за 2 поени, а и плус не знаеме уште како ќе ја направат границата, зависи до професорот, лани мислам не биле исти на Зорица и Љубиша.
Нема шанси мене лани ми фалеше 1 поен и ми рече Епа сега што да правиме....не попушта
--- надополнето ---
Ако зборевте за сметководство, јас лани паднав на последен колоквиум за 2 бода и појдов кај Љубиша да го прашам и не ме пушти :nesum:А некое искуство за кај Љубиша??
Значи ептен леви се овие по сметководство, Зорица скржава, а Љубиша мислам го мрзи човекот што е жив и воопшто не се замара. Инаку нешто рекол кога давал потписи као "Ќе ме запаметите вие мене", љут бил што не му иделе на предавање, не верувам дека ќе попушта оваа година.Ако зборевте за сметководство, јас лани паднав на последен колоквиум за 2 бода и појдов кај Љубиша да го прашам и не ме пушти :nesum: