Не е до тоа дека не му идат на предавања, тоа е традиција што трае со години кај Љубиша, годинава кој знае што им станало....Кај Љубета зависи од расположение како ќе го фатиш, ама често не е расположен (ако воопшто некогаш е!!) Асистенката е таа што ги прави колоквиумите, границите и сите останати работи поради кои ние патиме!!Значи ептен леви се овие по сметководство, Зорица скржава, а Љубиша мислам го мрзи човекот што е жив и воопшто не се замара. Инаку нешто рекол кога давал потписи као "Ќе ме запаметите вие мене", љут бил што не му иделе на предавање, не верувам дека ќе попушта оваа година.
А и ја заборавив онаа асистентката НАЈ ЛЕВА е таа, бетер и од двајцата.
Да, ама асистентката е најголем гад на светот. Не само што вториот колоквиум беше тежок, туку и кога го полагавме вториот колоквиум не дозволи никој ништо да ја праша.Не е до тоа дека не му идат на предавања, тоа е традиција што трае со години кај Љубиша, годинава кој знае што им станало....Кај Љубета зависи од расположение како ќе го фатиш, ама често не е расположен (ако воопшто некогаш е!!) Асистенката е таа што ги прави колоквиумите, границите и сите останати работи поради кои ние патиме!!
А која е асистентка по сметководство??? :kesa:Да, ама асистентката е најголем гад на светот. Не само што вториот колоквиум беше тежок, туку и кога го полагавме вториот колоквиум не дозволи никој ништо да ја праша.
http://www.eccf.ukim.edu.mk/za-fakultetot/nastaven-kadar/serafimoska-marinaА која е асистентка по сметководство??? :kesa:
Па сигурно ќе работи за време на испитна сесија, а претпоставувам од 12 - 14.знае некој дали ќе работи студентски после празнициве?и од колку саат ако да
а да прашам бидејќи кога пријавував испит статистика не го написав професорот дали има шанси за тоа да ми прават проблеми бидејќи си има пишано смер па се подразбира за кој професорПа сигурно ќе работи за време на испитна сесија, а претпоставувам од 12 - 14.
Drugar , ova sigurno e ili ??? da si znaeme ...Математика резултати на факултет има за тие кои ги интересира.