Економски факултет

• Креатор на темата Креатор на темата back_rest
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Значи ептен леви се овие по сметководство, Зорица скржава, а Љубиша мислам го мрзи човекот што е жив и воопшто не се замара. Инаку нешто рекол кога давал потписи као "Ќе ме запаметите вие мене", љут бил што не му иделе на предавање, не верувам дека ќе попушта оваа година.:toe:
А и ја заборавив онаа асистентката НАЈ ЛЕВА е таа, бетер и од двајцата.

Не е до тоа дека не му идат на предавања, тоа е традиција што трае со години кај Љубиша, годинава кој знае што им станало....Кај Љубета зависи од расположение како ќе го фатиш, ама често не е расположен (ако воопшто некогаш е!!) Асистенката е таа што ги прави колоквиумите, границите и сите останати работи поради кои ние патиме!!

Не е до тоа дека не му идат на предавања, тоа е традиција што трае со години кај Љубиша, годинава кој знае што им станало....Кај Љубета зависи од расположение како ќе го фатиш, ама често не е расположен (ако воопшто некогаш е!!) Асистенката е таа што ги прави колоквиумите, границите и сите останати работи поради кои ние патиме!!

Да, ама асистентката е најголем гад на светот. Не само што вториот колоквиум беше тежок, туку и кога го полагавме вториот колоквиум не дозволи никој ништо да ја праша.

Да, ама асистентката е најголем гад на светот. Не само што вториот колоквиум беше тежок, туку и кога го полагавме вториот колоквиум не дозволи никој ништо да ја праша.

А која е асистентка по сметководство??? :kesa:

Зашто ми ја дирате омилената асистентка м? Да чујам?:pos:
А не знам што се изненадивте толку со колоквиумот, убаво неколку члена на форумов ве предупредија дека ке биде така... мислам, така е кога предметов ги има најдобрите и најпожртвуваните асистенти:smir:

dsc_1604-jpg.jpg

Хахах, еве ги желбите од елката на факултет.
http://fun.mnogoo.mk/mk/galleries/novogodishnite-zhelbi-na-studentite

^^^
Без мустаќи ќе биде ептен заникаде :pos2::pos2:

Иначе, знам дека за вториот колоквиум по трговко било скратено тоа за чекови и шо друго било не знам ..... Дали има нешто скратено за испит? Или ..... се треба?

знае некој дали ќе работи студентски после празнициве?и од колку саат ако да

знае некој дали ќе работи студентски после празнициве?и од колку саат ако да

Па сигурно ќе работи за време на испитна сесија, а претпоставувам од 12 - 14.

Па сигурно ќе работи за време на испитна сесија, а претпоставувам од 12 - 14.

а да прашам бидејќи кога пријавував испит статистика не го написав професорот дали има шанси за тоа да ми прават проблеми бидејќи си има пишано смер па се подразбира за кој професор

Многу ми треба инфо да ми каже некој што се случува ако не бидам тука кога ке даваат оцени кога може после да земам дали ке ми прават нешто проблем се работи Драге Зорица Таки и Трговско право мислам Горан се викаше знае некој??

Математика резултати на факултет има за тие кои ги интересира.

А да се јави некој доброволец што ќе оди на факултет утре да провери математика резултати или да сликне?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom