Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Dobro e,barem nema da ne drzat vo neizvesnostМакроекономија има резултатии!!!
Kazi neso poise vo vrska so rezultatite koleske

))))а со колку поена минимум се положува?
Dobro e,barem nema da ne drzat vo neizvesnostKazi neso poise vo vrska so rezultatite koleske
))))
Немаше истакнато -.- Не знам што е оваа година со границиве, тестираат нерви изгледа!
Немаше истакнато -.- Не знам што е оваа година со границиве, тестираат нерви изгледа!
--- надополнето ---
Имаше давано бодови за задачата ако нешто ти е точно...Друго што да кажам нема граница има доста положени ама има и со околу 40тина бода доста...
--- надополнето ---
Имаше давано бодови за задачата ако нешто ти е точно...Друго што да кажам нема граница има доста положени ама има и со околу 40тина бода доста...

)))))))a za da polozis mora i zadacata da ti bide resena?
)Не, имаш бодови во зависност од решаваното. Ама не е морално да е решена)

Jas imam 1 bod od zadacata,aaaaaaaaahahahahahahahahahaha,taka da site nadezi mi se sruseni,ali nema veze,bar da me pusti da idam na vtor:Немаше истакнато -.- Не знам што е оваа година со границиве, тестираат нерви изгледа!
--- надополнето ---

)))