Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Dobro e,barem nema da ne drzat vo neizvesnostМакроекономија има резултатии!!!
а со колку поена минимум се положува?
Dobro e,barem nema da ne drzat vo neizvesnostKazi neso poise vo vrska so rezultatite koleske
))))
Немаше истакнато -.- Не знам што е оваа година со границиве, тестираат нерви изгледа!
Немаше истакнато -.- Не знам што е оваа година со границиве, тестираат нерви изгледа!
--- надополнето ---
Имаше давано бодови за задачата ако нешто ти е точно...Друго што да кажам нема граница има доста положени ама има и со околу 40тина бода доста...
--- надополнето ---
Имаше давано бодови за задачата ако нешто ти е точно...Друго што да кажам нема граница има доста положени ама има и со околу 40тина бода доста...
a za da polozis mora i zadacata da ti bide resena?
Не, имаш бодови во зависност од решаваното. Ама не е морално да е решена)
Jas imam 1 bod od zadacata,aaaaaaaaahahahahahahahahahaha,taka da site nadezi mi se sruseni,ali nema veze,bar da me pusti da idam na vtor:Немаше истакнато -.- Не знам што е оваа година со границиве, тестираат нерви изгледа!
--- надополнето ---