Економски факултет

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 септември 2010
Мислења
48
Поени од реакции
0
Колешка/Колега :)...темата измеѓу овие две- Емпириско дефинирање на функции :)

Член од
19 април 2010
Мислења
194
Поени од реакции
3
Ми кажаа дека давала тестови ( со заокружување, дополнување и раскажување ), дали и ги вратиле одма нз ..
тестови?да не дава и поени за тоа?

--- надополнето ---

koj ti gi znae mislam deka ne povekje e za toa kakvi prasanja da ocekuvas na kolk iskreno nekoj od niv pagjaat
а колега знаеш дали одма и ги враќаат или им ги дава за нив па после некое време ќе ги собере?

Член од
6 февруари 2010
Мислења
124
Поени од реакции
4
Колешка/Колега :)...темата измеѓу овие две- Емпириско дефинирање на функции :)
па ја нема кај мене во содржината таа :) нвм .. ја мислам дека нема да ни ги даде изводи и интеграли за 1 кол.
Иначе колешка :smir:

Член од
19 април 2010
Мислења
194
Поени од реакции
3
па ја нема кај мене во содржината таа :) нвм .. ја мислам дека нема да ни ги даде изводи и интеграли за 1 кол.
ја разбрав дека треба до 5та тема како што пишав без интеграли и изводи а и мислам така е најлогично па ке видиме

Daamjaan

Bla blaaa
Член од
11 октомври 2010
Мислења
23
Поени од реакции
0
Помош па учи побитни работи дефиниции и некој поважни графикони кој кажуава дека може да ви паднат не е мн тешко само малце глупо бодува асистентката тоа е компликацијата

Mersi

Џек

Мастер!?
Член од
8 март 2009
Мислења
84
Поени од реакции
2
Еј, знае некој дали се одложени вежбите математика? денес економија немале вежби од 12 ... мука.

Член од
6 септември 2010
Мислења
48
Поени од реакции
0
Како ја нема??..добро не е битно јас ти кажував во збирката како одат тие...иначе за сите е подобро да излеземе на колоквиум со 4теми ..наместо 5 :)..
П.С. погодив ..прво колешка пишав :D :)

--- надополнето ---

Еј, знае некој дали се одложени вежбите математика? денес економија немале вежби од 12 ... мука.
мислиш економија предавањето???...а математика незнам за денес..ама вчера тие што беа од 12-14 на вежби...немало..т.е никој не се појавил ://

Член од
18 јануари 2008
Мислења
131
Поени од реакции
14
Знае некој дали утре ке имаме вежби сметководство на трошоци. Според распоредот имаме од 12 до 2 , али минатиот петок немаше и џабе бев до факс.

Член од
20 август 2010
Мислења
167
Поени од реакции
24
Знае некој дали утре ке имаме вежби сметководство на трошоци. Според распоредот имаме од 12 до 2 , али минатиот петок немаше и џабе бев до факс.
Ке има 100%. Вчера си кажа асистентката дека ке има од 12 до 2, и дека ке има и вежби од 2 до 4 - за менаџмент 4та година(али само овој петок)зашо им се поклопувале вежбите со предавање.

Член од
14 мај 2010
Мислења
113
Поени од реакции
20
Ај некој од постариве колеги нека каже МОИ како треба да се учи. На пишување или на заокружување е колоквиумот?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom