- Член од
- 6 септември 2010
- Мислења
- 48
- Поени од реакции
- 0
Таа после изводи што следи..незз како се вика..А која е скратената тема ?
Таа после изводи што следи..незз како се вика..А која е скратената тема ?
koj ti gi znae mislam deka ne povekje e za toa kakvi prasanja da ocekuvas na kolk iskreno nekoj od niv pagjaatусвари за присуство се ?
Изводи и интеграли , па процентна и каматна стапка .. што скратил ?Таа после изводи што следи..незз како се вика..
тестови?да не дава и поени за тоа?Ми кажаа дека давала тестови ( со заокружување, дополнување и раскажување ), дали и ги вратиле одма нз ..
а колега знаеш дали одма и ги враќаат или им ги дава за нив па после некое време ќе ги собере?koj ti gi znae mislam deka ne povekje e za toa kakvi prasanja da ocekuvas na kolk iskreno nekoj od niv pagjaat
па ја нема кај мене во содржината таа нвм .. ја мислам дека нема да ни ги даде изводи и интеграли за 1 кол.Колешка/Колега ...темата измеѓу овие две- Емпириско дефинирање на функции
ја разбрав дека треба до 5та тема како што пишав без интеграли и изводи а и мислам така е најлогично па ке видимепа ја нема кај мене во содржината таа нвм .. ја мислам дека нема да ни ги даде изводи и интеграли за 1 кол.
Иначе колешка :smir:
Помош па учи побитни работи дефиниции и некој поважни графикони кој кажуава дека може да ви паднат не е мн тешко само малце глупо бодува асистентката тоа е компликацијата
Како ја нема??..добро не е битно јас ти кажував во збирката како одат тие...иначе за сите е подобро да излеземе на колоквиум со 4теми ..наместо 5 ..па ја нема кај мене во содржината таа нвм .. ја мислам дека нема да ни ги даде изводи и интеграли за 1 кол.
Иначе колешка :smir:
мислиш економија предавањето???...а математика незнам за денес..ама вчера тие што беа од 12-14 на вежби...немало..т.е никој не се појавил ://Еј, знае некој дали се одложени вежбите математика? денес економија немале вежби од 12 ... мука.
Ке има 100%. Вчера си кажа асистентката дека ке има од 12 до 2, и дека ке има и вежби од 2 до 4 - за менаџмент 4та година(али само овој петок)зашо им се поклопувале вежбите со предавање.Знае некој дали утре ке имаме вежби сметководство на трошоци. Според распоредот имаме од 12 до 2 , али минатиот петок немаше и џабе бев до факс.