- Член од
- 6 септември 2010
- Мислења
- 48
- Поени од реакции
- 0
Таа после изводи што следи..незз како се вика..А која е скратената тема ?![]()

Таа после изводи што следи..незз како се вика..А која е скратената тема ?![]()
koj ti gi znae mislam deka ne povekje e za toa kakvi prasanja da ocekuvas na kolk iskreno nekoj od niv pagjaatусвари за присуство се ?
Изводи и интеграли , па процентна и каматна стапка .. што скратил ?Таа после изводи што следи..незз како се вика..![]()
тестови?да не дава и поени за тоа?Ми кажаа дека давала тестови ( со заокружување, дополнување и раскажување ), дали и ги вратиле одма нз ..
а колега знаеш дали одма и ги враќаат или им ги дава за нив па после некое време ќе ги собере?koj ti gi znae mislam deka ne povekje e za toa kakvi prasanja da ocekuvas na kolk iskreno nekoj od niv pagjaat
па ја нема кај мене во содржината тааКолешка/Колега...темата измеѓу овие две- Емпириско дефинирање на функции
![]()
ја разбрав дека треба до 5та тема како што пишав без интеграли и изводи а и мислам така е најлогично па ке видимепа ја нема кај мене во содржината таанвм .. ја мислам дека нема да ни ги даде изводи и интеграли за 1 кол.
Иначе колешка :smir:
Помош па учи побитни работи дефиниции и некој поважни графикони кој кажуава дека може да ви паднат не е мн тешко само малце глупо бодува асистентката тоа е компликацијата
Како ја нема??..добро не е битно јас ти кажував во збирката како одат тие...иначе за сите е подобро да излеземе на колоквиум со 4теми ..наместо 5па ја нема кај мене во содржината таанвм .. ја мислам дека нема да ни ги даде изводи и интеграли за 1 кол.
Иначе колешка :smir:
мислиш економија предавањето???...а математика незнам за денес..ама вчера тие што беа од 12-14 на вежби...немало..т.е никој не се појавил ://Еј, знае некој дали се одложени вежбите математика? денес економија немале вежби од 12 ... мука.
Ке има 100%. Вчера си кажа асистентката дека ке има од 12 до 2, и дека ке има и вежби од 2 до 4 - за менаџмент 4та година(али само овој петок)зашо им се поклопувале вежбите со предавање.Знае некој дали утре ке имаме вежби сметководство на трошоци. Според распоредот имаме од 12 до 2 , али минатиот петок немаше и џабе бев до факс.