Економски факултет

• Креатор на темата Креатор на темата back_rest
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Колешка/Колега :)...темата измеѓу овие две- Емпириско дефинирање на функции :)

Ми кажаа дека давала тестови ( со заокружување, дополнување и раскажување ), дали и ги вратиле одма нз ..

тестови?да не дава и поени за тоа?

--- надополнето ---

koj ti gi znae mislam deka ne povekje e za toa kakvi prasanja da ocekuvas na kolk iskreno nekoj od niv pagjaat

а колега знаеш дали одма и ги враќаат или им ги дава за нив па после некое време ќе ги собере?

Колешка/Колега :)...темата измеѓу овие две- Емпириско дефинирање на функции :)
па ја нема кај мене во содржината таа :) нвм .. ја мислам дека нема да ни ги даде изводи и интеграли за 1 кол.
Иначе колешка :smir:

па ја нема кај мене во содржината таа :) нвм .. ја мислам дека нема да ни ги даде изводи и интеграли за 1 кол.

ја разбрав дека треба до 5та тема како што пишав без интеграли и изводи а и мислам така е најлогично па ке видиме

Помош па учи побитни работи дефиниции и некој поважни графикони кој кажуава дека може да ви паднат не е мн тешко само малце глупо бодува асистентката тоа е компликацијата

Mersi

Еј, знае некој дали се одложени вежбите математика? денес економија немале вежби од 12 ... мука.

Како ја нема??..добро не е битно јас ти кажував во збирката како одат тие...иначе за сите е подобро да излеземе на колоквиум со 4теми ..наместо 5 :)..
П.С. погодив ..прво колешка пишав :D :)

--- надополнето ---

Еј, знае некој дали се одложени вежбите математика? денес економија немале вежби од 12 ... мука.
мислиш економија предавањето???...а математика незнам за денес..ама вчера тие што беа од 12-14 на вежби...немало..т.е никој не се појавил ://

Знае некој дали утре ке имаме вежби сметководство на трошоци. Според распоредот имаме од 12 до 2 , али минатиот петок немаше и џабе бев до факс.

Знае некој дали утре ке имаме вежби сметководство на трошоци. Според распоредот имаме од 12 до 2 , али минатиот петок немаше и џабе бев до факс.

Ке има 100%. Вчера си кажа асистентката дека ке има од 12 до 2, и дека ке има и вежби од 2 до 4 - за менаџмент 4та година(али само овој петок)зашо им се поклопувале вежбите со предавање.

Ај некој од постариве колеги нека каже МОИ како треба да се учи. На пишување или на заокружување е колоквиумот?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom