БАРАМ ЖЕНСКА

• Креатор на темата Креатор на темата Swen
  • Време на започнување Време на започнување
Колам по куќи... барам женска која знае да чисти црева.

Не тaкво!!

Ова:

partnermacedonianversio.jpg

Барам дечко со смега коса,зелени очи, висок...може да има и јахта или кола,без тоа ништо:pipi:

Гледам ова се претвори во огласна табла па реков дај и јас да побарам нешто ако има и за мене :)))

БАРАМ ШВАЛЕР !

just kidding, ( не дај боже, мојот да го прочита ова, ќе бара и тој после швалерка ) :pos2::pos2::pos2:

Барам женска со карактеристики во оваа песна, а може и брак ако ноќната мора не е само насабајле и навечер туку и преку ден

Kaква?смега?

а бе каква е таква е важно да почнеме од негде... имам и очи.. а релативно сум висок споредбено со некои предмети сум и тоа доста повисок од нив... на пример од усна хармоника.. !!

а бе каква е таква е важно да почнеме од негде... имам и очи.. а релативно сум висок споредбено со некои предмети сум и тоа доста повисок од нив... на пример од усна хармоника.. !!

И јас имам коса очи ова ама штом не одговараш на барањата ништо.Пробај ја среката на друго место :back:

И јас имам коса очи ова ама штом не одговараш на барањата ништо.Пробај ја среката на друго место :back:

а бе ко ќе ме засакаш ќе ме замислуваш и со смеѓа коса и со локни и зелени очи и висок 3 метра..... ќе видиш...

Ништо срцка...жалам...нема што да видам,се е кажано.

зннм дека ќе жалиш... ај кликни кај мене на МСН, таму ми е сликано окото... па ако се премислиш одиме понатаму (коса, висина, стас...)

Име тука некоја богата ? доста ми е од беден живот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom