БАРАМ ЖЕНСКА

• Креатор на темата Креатор на темата Swen
  • Време на започнување Време на започнување
Барам женска за експериментирање...да го откријам вечното прашање Што сакаат жените (освен секс и пари)...

БАРАМ ПОКЕМОН

Пошо глеам какви се не клошари(Гери) фатилe покемони по 'виртуелен пат' ај и јас да пробам.

Јапанец 20 години, со фантастични покетопки, со перверзњак другар што никад не отвара очи и недозреана другарка без цицки, уживајќи во шетање по светот со ранец, бара покемон за сериозен тренинг.
Предност имаат жолти електрични глувци.

п.с. Стоп тим Ракета

шифра:GottaCatch'EmAll

Моето би гласело вака :toe:

Пошо глеам дури и симс ми се испофаќаа по `виртуелен пат` ај и јас да пробам

Цуца, 16год на симс,прва година на SIM UNIVERSITY редовна ко пролив на 1ви Мај, со точак, куќа на најскапото SIM lane плус базен и нужник од надвор, бара друг СИМ за сериозно woo-hoo. Предност имаат корисници на СИМС 3.

П.С. Стоп симс 1

п.п.с. слика од симс типацот и куќата задолжителна

п.п.п.с. не смее да има поголем нужник од мојот пошто то е увреда!

^ ROFL
мислам дека Ray William Johnson или Shane Dawson oдговара на апликацијава.

Добро граден поранешен пливач, од западна Македонија од еден град близу езеро, барат момиче за мажење. Годините не се битни а и спремен сум за компромиси. Можит и презиме да си земам од невестата. Искусен сум со нив, околу женачката, имам препораки од 3 или 4 бивши жени, не се сеќавам на бројката баш но добри беа препораките. Имам и оговарања околу една русинка, демек жена на Абрамовиќ али тоа е само афера. Јас си сакем моме македонско а не таму тоа руско, ладно. Не одбивам и синхронизаторки на турски серии.

П.С. Не пливам повеќе.

9k=

Моето оди вака студент кој залута на економски и е за 3 година а сакаше да биде сценарист и режисер може и актер за одредени филмови, бара девојка за сериозно дружење можеби врска. Од Скопје сум инаку со сопствена кола југо 45 корал 90 год или 91 :toe: живем во куќа со мојте родители , парите не ми се проблем пари немам:pos2: па пишете предност фанови на к-15, еднооки и милонер

Што е ова??
Некој нов тренд на наоѓање soul mate?
Почнавме да бараме жени со огласи во весници, продолживме на мирц:), па мсн, па ХИ5, па фацебок и сега ова.
Епа ај и јас да пробам.

Добро граден дечко, член на "Kaјгана шортес мемберс" и "Средношколци", без сопствена кола но горд сопственик на велосипед "Пони", живее со своите родители кои се и мои финансиери и спонзори. Рапер, рокер, металец и све друго освен Турбо-фолкер (Затоа што слушањето на Турбо-фолк ве претвора во тотален идиот).
Бара добро градена женска особа, ако е Кајгаџика да е членКа на "Kaјгана шортес мемберс", да има кола, стан, да не слуша турбо-фолк и дава секогаш кога ќе ми се присака. :)

Ги очекувам вашите пораки, искрено ваш Sexy Motherfucker.
:)

а што уствари била финтата што не бара женска по реален пат?

Со оглед на новонастанатиот начин на фаќање цури и преголемата актуелност на еден сајт за дружење и манијачење, не би ме зачудило да сретнам и ваков оглас:

Дечко во таман години за женење бара девојка со која би се ставил „ин а релејшншип“ за почеток, а после одредено време и „ингејџд“ и евентуално „мерид“. Од девојката се бара редовно да ги рани кокошките на фармвил, рипчињата на фишвил и да не замерува ако покасно останувам со другарите на (тексас холдем) покер. Треба редовно да клика „лајк“ на моите статуси и слики и да дава коментари од типот „колку те сакам и многу си ми убав и тоа проследени со срценце“. Треба да има барем два фолдера со слики од минатите два летни одмора и по можност со што по-оскудна облека на неа. Топлес сликите ќе се сметаат за предност. Откако врската ќе премине во „ингејџд“, тие слики треба да ги избрише! Предност исто така ќе имаат и тие девојки што немаат лимитиран интернет. ;)

Бројот за контакт може да го добиете во редакцијата. ;)

Шо бе, тројка ќе праиме со Ели м?
Ми прија. :icon_lol:

Јас сум џентлмен, не би имало смисла да одбијам ваква понуда :)

Договорете се со неа за термин и место, па кажете :pos:

Ај молимте убаци малце романтика у кадар.
Емотивка сум. :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom