БАРАМ ЖЕНСКА

• Креатор на темата Креатор на темата Swen
  • Време на започнување Време на започнување
И јас исто вака бев очаен и благодарение на најголемиот волшебник на светот Милан Тарот сега немам ваков проблам. Значи не ви помагаат ни викендички, ни аутомобили, клучот до успехот е овој: Мора да пуштите коса и да ја слушате групата "White snake". Верувајте ПОМАГА!

И јас исто вака бев очаен и благодарение на најголемиот волшебник на светот Милан Тарот сега немам ваков проблам. Значи не ви помагаат ни викендички, ни аутомобили, клучот до успехот е овој: Мора да пуштите коса и да ја слушате групата "White snake". Верувајте ПОМАГА!

МАЈ СНЕГ :star:

Иначе јас уште си барам партнер за woo-hoo на СИМС :pipi:

Иначе јас уште си барам партнер за woo-hoo на СИМС :pipi:

А јас партнерка на WoW барам.
Некоја која ќе основа нов гилд и ќе прави по два-три рејд-а дневно, ќе иде до продавница по пиво без изговори и да готви јадење секој ден... Искуство не е потребно никакво, CV со мотивационо писмо да се достави, рокот истекува за 5 дена од објавата. Непотполни апликации нема да се разгледуваат.

Бараше некој Партнер...повелеле:

Partner_macedonian_version_filter_ks_20_h_macedonia.jpg

Барам згодна плавуша,со големи облини,добра кола,стан во Охрид,немажена.......да и продадам 3 кубика дрва

Барам згодна плавуша,со големи облини,добра кола,стан во Охрид,немажена.......да и продадам 3 кубика дрва

Изгледа ќе ти остадат дрвата непродадени :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom