БАРАМ ЖЕНСКА

• Креатор на темата Креатор на темата Swen
  • Време на започнување Време на започнување
Не де ама ми е чудно да има воопшто такво женско кое нејќе дечкото да има куќа кола викендичка и тие ствари јас сеуште не сум сретнал таква

Не де ама ми е чудно да има воопшто такво женско кое нејќе дечкото да има куќа кола викендичка и тие ствари јас сеуште не сум сретнал таква

Ееее дете, дете, млад си ти уште имаш да учиш.
Се има по светов....

Да, на пример мене ми е приоритет точак да има.

Екологиста сум.

Со среќа во потрагата на женски по 'виртуелен пат' :) инаку јас мислам подобро ќе биде да најдете по 'нормален пат' не ме сваќајте погрешно тоа е само еден совет од мене. ;)

Добро си е така бе, го знам тоа веќе, до сега така правев :)

А тој што ја отворил темава да ставел негова слика...

Има на профилот.

Ама него не му треба негова слика, он знае како самиот изгледа, него му е битно само женските да пуштат слики ЛОЛ

Најискрено многу е очаен тој што ја отворил темава...

Ако ништо друго - да има некој што преку ФБ фатиле девојка (приметил некоја што му се свиѓала кога гледал некој профил од другар или не е битно, ја адднал (по основа другарка на негов другар или не е битно), и пишал, спонтано почнале нешто муабет, се упознале итн итн). Ама друго е да пишеш у форум (без да покажеш свои слики ниту ништо) и само да кажеш „ја барам девојка, пријавете се ако има некој заинтересиран“ ЛОЛ Извини али стварно е за жалење...

Друже глеј кај е темата...да бев очаен ќе се пуштев на мирц како што пиша некој тука и ќе барав :)
Ако ја чекав на женска да најдам преку форумов... ќе скокнев одма под кола. :)
Темава е да си се посмееме... а може дури и ќе се понуди некое девојче :sekss: :)

Е бре и јас имам викендичка големи чуда тоа денес тоа не е ништо тоа :D

Само опис пишував бе друже, не е фалење тоа :)

Бидејќи сакаш девојка за озбилно, викендичка и стан не ти се доволно, пиши како стои со следните карактеристики:
Колкав ти е? мада на ова реален одговор тешко да се даде
Што книги си читал или моментално читаш? ова е за проценка на твојот интелект, т.е способност да раскажуваш прикаски
Дали се бавиш со некој спорт? Ова е за приказ на твојата (не)атлетска фигура
А ако сакаш за една вечер веќе си пишал што ти е потребно

Па за големина... зависи од девочјето какво е, а за книги во овој момент стриктно економска литература, спорт никако али сепак добродржечи :helou:

Екологиста сум.

Иам и тоа ;)

СВЕН брат ти све имаш само женска немаш или сум пропуштил некој пост...?

Екологиста сум.

Види вака, мислам дека не треба да дискриминираш, пошто може да нема точак ама да има тротинет или релери евентуално.
Не сакам да ти се мешам ама и тоа е еколошки па...

Ти баце бараш женска за секс како што гледам според аватарот а не за озбилно, така да на форум да се најде...тешко, ама таму кај МТВ сигурно ги има а и освен тарифата која си ја зема за услугите нема да ја интересира ти што нудиш :) just a friendly advice =)

--- надополнето ---

Ми се свиѓа овој десно.

оооооо и мене...ако е тоа типацот што бара женска го повлекувам претходниот пост :pos2:

Види вака, мислам дека не треба да дискриминираш, пошто може да нема точак ама да има тротинет или релери евентуално.
Не сакам да ти се мешам ама и тоа е еколошки па...

Да, да во право си. Ама точакот дека поскап...

Убаво се постави дечкото.

А од 3 страни повеќе женски има со wannabe сарказам. Нека ви се извини што не ви ги игра игри4ките и е повеќе директен, м?
Пошо, велат, вистината болела. Сите сте биле ОСВОЕНИ некогаш и негде, онлајн. Само уз повеќе патетика.

Ама него не му треба негова слика, он знае како самиот изгледа, него му е битно само женските да пуштат слики ЛОЛ
Најискрено многу е очаен тој што ја отворил темава... Извини али стварно е за жалење...

Колку е само позгоден и пофраер
од сите шо постиравте овде. :pipi:

И јас барам џенцка, штотоку купив нов фрижидер и шпоре.
Мирен, добро васпитан, кога јадам леб не оставам трошки, кога серам не пуштам вода во шољата.

Идеален сум.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom