Не де ама ми е чудно да има воопшто такво женско кое нејќе дечкото да има куќа кола викендичка и тие ствари јас сеуште не сум сретнал таква
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не де ама ми е чудно да има воопшто такво женско кое нејќе дечкото да има куќа кола викендичка и тие ствари јас сеуште не сум сретнал таква
Јас имам точак и и јас сум екологист. Чесен збор.Да, на пример мене ми е приоритет точак да има.
Екологиста сум.
Со среќа во потрагата на женски по 'виртуелен пат'инаку јас мислам подобро ќе биде да најдете по 'нормален пат' не ме сваќајте погрешно тоа е само еден совет од мене.
![]()
А тој што ја отворил темава да ставел негова слика...
Ама него не му треба негова слика, он знае како самиот изгледа, него му е битно само женските да пуштат слики ЛОЛ
Најискрено многу е очаен тој што ја отворил темава...
Ако ништо друго - да има некој што преку ФБ фатиле девојка (приметил некоја што му се свиѓала кога гледал некој профил од другар или не е битно, ја адднал (по основа другарка на негов другар или не е битно), и пишал, спонтано почнале нешто муабет, се упознале итн итн). Ама друго е да пишеш у форум (без да покажеш свои слики ниту ништо) и само да кажеш „ја барам девојка, пријавете се ако има некој заинтересиран“ ЛОЛ Извини али стварно е за жалење...
Е бре и јас имам викендичка големи чуда тоа денес тоа не е ништо тоа![]()
Бидејќи сакаш девојка за озбилно, викендичка и стан не ти се доволно, пиши како стои со следните карактеристики:
Колкав ти е? мада на ова реален одговор тешко да се даде
Што книги си читал или моментално читаш? ова е за проценка на твојот интелект, т.е способност да раскажуваш прикаски
Дали се бавиш со некој спорт? Ова е за приказ на твојата (не)атлетска фигура
А ако сакаш за една вечер веќе си пишал што ти е потребно
Да, на пример мене ми е приоритет точак да има.
Екологиста сум.
Екологиста сум.
Ти да не си кандидатка?А тој што ја отворил темава да ставел негова слика...
Екологиста сум.
Има на профилот.
Ми се свиѓа овој десно.
Види вака, мислам дека не треба да дискриминираш, пошто може да нема точак ама да има тротинет или релери евентуално.
Не сакам да ти се мешам ама и тоа е еколошки па...
Ама него не му треба негова слика, он знае како самиот изгледа, него му е битно само женските да пуштат слики ЛОЛ
Најискрено многу е очаен тој што ја отворил темава... Извини али стварно е за жалење...