Не де ама ми е чудно да има воопшто такво женско кое нејќе дечкото да има куќа кола викендичка и тие ствари јас сеуште не сум сретнал таква
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не де ама ми е чудно да има воопшто такво женско кое нејќе дечкото да има куќа кола викендичка и тие ствари јас сеуште не сум сретнал таква
Јас имам точак и и јас сум екологист. Чесен збор.Да, на пример мене ми е приоритет точак да има.
Екологиста сум.

Со среќа во потрагата на женски по 'виртуелен пат'инаку јас мислам подобро ќе биде да најдете по 'нормален пат' не ме сваќајте погрешно тоа е само еден совет од мене.
![]()
А тој што ја отворил темава да ставел негова слика...
Ама него не му треба негова слика, он знае како самиот изгледа, него му е битно само женските да пуштат слики ЛОЛ
Најискрено многу е очаен тој што ја отворил темава...
Ако ништо друго - да има некој што преку ФБ фатиле девојка (приметил некоја што му се свиѓала кога гледал некој профил од другар или не е битно, ја адднал (по основа другарка на негов другар или не е битно), и пишал, спонтано почнале нешто муабет, се упознале итн итн). Ама друго е да пишеш у форум (без да покажеш свои слики ниту ништо) и само да кажеш „ја барам девојка, пријавете се ако има некој заинтересиран“ ЛОЛ Извини али стварно е за жалење...

Е бре и јас имам викендичка големи чуда тоа денес тоа не е ништо тоа![]()

Бидејќи сакаш девојка за озбилно, викендичка и стан не ти се доволно, пиши како стои со следните карактеристики:
Колкав ти е? мада на ова реален одговор тешко да се даде
Што книги си читал или моментално читаш? ова е за проценка на твојот интелект, т.е способност да раскажуваш прикаски
Дали се бавиш со некој спорт? Ова е за приказ на твојата (не)атлетска фигура
А ако сакаш за една вечер веќе си пишал што ти е потребно
Да, на пример мене ми е приоритет точак да има.
Екологиста сум.

Екологиста сум.
Ти да не си кандидатка?А тој што ја отворил темава да ставел негова слика...
Екологиста сум.
Има на профилот.
just a friendly advice =)Ми се свиѓа овој десно.
Види вака, мислам дека не треба да дискриминираш, пошто може да нема точак ама да има тротинет или релери евентуално.
Не сакам да ти се мешам ама и тоа е еколошки па...
Ама него не му треба негова слика, он знае како самиот изгледа, него му е битно само женските да пуштат слики ЛОЛ
Најискрено многу е очаен тој што ја отворил темава... Извини али стварно е за жалење...