Jovannah
Smile me baby
- Член од
- 11 февруари 2008
- Мислења
- 584
- Поени од реакции
- 50
вии сеа маче црнко со очиња као на срничка у заточеништво,
...пошо си лепа цура овој пут ке бидам фин
а пошо ти смета мангуплук и сленг Скопски очигледно а, али ај и ке ти кажам исто така, дека ја на памет никад не сум пишуел тука.
иначе битно е ја шо си знам за и околу тие ствари, а не ти што мислиш за мене лично, зашто секој твој збор постиран го анализирам и распоредот поставеноста на речениците редовите ама се буквално, и јас имам формирано мислење за тебе ама не се осудуем да го кажам затоа шо не е место тука да се кажува тоа...
е сеа...да не те држам многу у неизвесност пошо глеам дека те погоди тоа...даклем...
има врска со пигментацијата кај вас на тоа цицињата као прво...има и други работи кои веруј ми можам да ги детектирам и те као, пошо ја сум мајстор на чуствата...интернационално признат поет...мојот осет и експресија се надреални, и коа сум у врска ги шмукам цурите до мах со пажња и однос односно не ми бега ниеден момент ниедна промена на расположение ги читам мегу редови и секако као букварици,а дека има мутави мушки има секако...е тоа.
се надевам дека си задоволна сеа.
фала.
Добро семоќен детектору на месечни циклуси и чувства.
Колку и да шмукаш некоја до максимум со пажња, секогаш ќе се најде некоја што знае тоа да го заобиколи и на крајот идиме на моето, дека можи да скрие и каснење на месеч циклус и бременост и абортус.
Освен ако присилно не ја натераш да оди на гинеколог заедно со тебе, не гледам како поинаку би дознал дека е бремена.
Еве ти и едно подетално објаснувањ од личност која била бремена:
Знаеш кога се првите симптоми на бременост? А некои и ги немаат, или кај секоја девојка/жена се различни, и како што рече Бети Буп погоре, од кај ќе приметиш во 12 еве недела дека е бремена, некои дури после 3тиот месец почнуваат по малку да се познаваат, а камо ли порано, а до тогаш таа може да напраи абортус комотно без ти да знаеш, или може ќе дознаеш од кога веќе ќе биде готово.
Фала на внимание