Прашања за Христијанството II

• Креатор на темата Креатор на темата exlexmk
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Од мене можеш да добиеш рационален и издржан одговор,

...а никако да го видам и прочитам, иако рационализмот не ми е туѓ...

--- надополнето ---

ама таквите не ти се сфаќаат некако.

Не бе, ако има што да сфатам, ќе сфатам...

--- надополнето ---

Не ги собира ли, што ли е?

Највероватно...

--- надополнето ---

„Препишани вистини“... колку смешно звучи кога од тебе ќе го чуе човек ова.

Разбира се дека това са туѓи и препишани вистини, иако самиот се испофали дека си рамислувал, си анализирал, си испитувал...Ама ништо не прочитав од Твоите анализи, освен „препишанки„.

-

Мислиш, не фрлај статистички понеинтелигентни и понеобразовани бисери пред свињи ;)

Не пријателе, туку виситнски бисери не се фрлат пред свиња. А статистики, тоа ти е Ајфеловата кула од карти. Кој како му одговара така ја прави. Гледај вести, и ќе се увериш. Статистика колку што ти душа сака, и тоа од вас атеистите. А ова за бисерите, бисерот е бисер, и ако се фрли пред свиња, што ќе направи таа?

А ова за бисерите, бисерот е бисер, и ако се фрли пред свиња, што ќе направи таа?

Добро де, еве не знаеме, Еве ти како искусен фрлач на дијаманти, кажи ни. Или можда пред тебе ти фрлаат дијаманти па знаеш?

Добро де, еве не знаеме, Еве ти како искусен фрлач на дијаманти, кажи ни. Или можда пред тебе ти фрлаат дијаманти па знаеш?

Свињата бидејќи не знае што е бисер, ќе го изгази во калта. Тоа ќе го направи.

Не пријателе, туку виситнски бисери не се фрлат пред свиња. А статистики, тоа ти е Ајфеловата кула од карти. Кој како му одговара така ја прави. Гледај вести, и ќе се увериш. Статистика колку што ти душа сака, и тоа од вас атеистите. А ова за бисерите, бисерот е бисер, и ако се фрли пред свиња, што ќе направи таа?

Едно е нарачана анкета, а сосем друго обемно научно истражување. Не си учел изглеа.

Едно е нарачана анкета, а сосем друго обемно научно истражување. Не си учел изглеа.

Тврдиш дека тие на телевизија лажат? Па оди кажи им дека нивните истражувања, статистики се лажни, очите ќе ти ги извадат.

Ти гатачкава особина од бисерот ли ја доби?

Сатанистите се гатачи и бајачи. Во твоите редови тоа е сосема нормална работа. Па дури и маѓиите се дел од вашето „свето“ занимање.

Тврдиш дека тие на телевизија лажат? Па оди кажи им дека нивните истражувања, статистики се лажни, очите ќе ти ги извадат.

Сите се свесни дека политички анкети се местат.

Очигледно не си кликнал на ниту еден од линковите.

Ја не постирам глупости.

Сатанистите се гатачи и бајачи. Во твоите редови тоа е сосема нормална работа.
Јас никому не сум му кажувал што има, што нема, што му рекла мајка му, која му е пријателка, дали нешто ќе види или не..итн! Ниту пак било кој сатанист во светот го прави тоа. За разлика од мене, ти ми гаташе која ми била пријателка, што ми кажувала мајка ми, дека немам и никогаш ќе сум немал бисер...:toe:
Па дури и маѓиите се дел од вашето „свето“ занимање.
Да, магијата е дел од нашето искуство, но ти и онака не би го сватил тоа.

Доколку Адам и Ева биле белци како настанале црнците?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom