Mr.47
Juve Fan
- Член од
- 29 јули 2008
- Мислења
- 10.044
- Поени од реакции
- 6.071
Мислам понеделник, 22:00 или 23:00 почнува. Овој период.Jана беше кај Жаре, заборајв во кој ден го давет то?
Репризата е мислам во сабота во 09:00.
Мислам понеделник, 22:00 или 23:00 почнува. Овој период.Jана беше кај Жаре, заборајв во кој ден го давет то?
Не знам зошто ми реплицираш прочитај наназад 1,2 страни и ќе видиш кој е мојот став,не ми реплицирај кажав шо имам да кажам и немам намера некого да убедувам глеам не сфаќате.Му се мешале во приватниот живот,го прашале дали баба му хрчи кога спие.Му се смешаа дека пред сите на ФБ го исмејувал ставот на жирито бе,кој е тој да исмејува некого јавно.И јас го подржувам во судирот со жирито. Откако почнаа големите концерти жирито ниеднаш не покажа дека стварно се компетентни да седат таму и да критикуваат, и ОП, одеднаш на сите им текнало "ај ќе ги вреѓаме кандидативе, за да ги спуштиме на земја по брза постапка". Ова се однесува на коментарите што ги дадоа на гала вечерта откако испадна Нико, кога сите рекоа што си мислат за него во "Еден на еден".
Потоа следеше и моментот со статусот на Виктор на фејсбук, Тони и Игор почнаа да му паламудат и да му се мешаат во приватниот живот. Ама тука беше пресвртот. Виктор им возврати . А они пошто имаат его до небо и назад не го очекуваа тоа, па затоа почнаа да вреѓаат на многу прост начин, у стил "Јас сум Колумбо, ти си домородец". Абе сељачизам за извоз...
Е зошто да се топат пред жирито? Иван и те како можеше да му плесне во фаца на Игор кога рече дека "он вечерва не заслужува аплауз, бендот заслужува". Наместо тоа - се скамени. И што сеа, дека Виктор имаше муда да им врати на жирито, а Иван немаше - Виктор е дигнат, а Иван е спуштен? Тоа ли ти е муабетот?
Немојт понеделник, тогаш е галата на а1.Мислам понеделник, 22:00 или 23:00 почнува. Овој период.
Среда во 21:00Мислам понеделник, 22:00 или 23:00 почнува. Овој период.
Среда во 21:00Мислам понеделник, 22:00 или 23:00 почнува. Овој период.
Ај кажи ми кој го врати во живот? Се сеќаваш ли дека Виктор и Нико испаднаа, па жирито ги вратија? Виктор не само што не треба да јаде гомна за нив по фејсбук, треба и да ги величи. И после он имал право. Како не испадна наместо ЈанаБоже Господе, го поддржувам затоа што беше во право според мене. Жирито е никој и ништо да понижува и омаловажува, уште помалку да изиграва Колумбо и да се перче дека тие го откриле. Тие земаат пари за да го откријат, во ред? Да не пеел убаво, немало да биде каде што е сега, самиот се пријавил, самиот пее, публиката го гласа, а жирито нема никаков удел, зашто кога требаше да критикува дрвеа колку се сите најпрекрасни. Уште па и закани фрчат, ќе станам ќе си отидам и нема да бидам повеќе жири, бре големите мадиња, секако ништо конструктивно не слушнавме од нив, ниту Калиопи коментира кој како испеал и каде згрешил, ниту пак Игор и Тони. Само знаат да речат Прекрасен си, продолжи така. И сега кога не чини, кога ќе се изглупираат први се за да омаловажуваат и критикуваат без никаква основа со никакви аргументи како оној со Колумбо. Поголема глупост неможеше да тресне Игор од таа во целата негова кариера.
Еден од нив го врати публиката со гласање, а еден жирито.Ај кажи ми кој го врати во живот? Се сеќаваш ли дека Виктор и Нико испаднаа, па жирито ги вратија? Виктор не само што не треба да јаде гомна за нив по фејсбук, треба и да ги величи. И после он имал право. Како не испадна наместо Јана
Виктор и Биљана влегоа поради гласовите од публиката, а жирито го вметна и Нико, т.е. ја искористија таа карта што ја имаа за да вратат еден.Ај кажи ми кој го врати во живот? Се сеќаваш ли дека Виктор и Нико испаднаа, па жирито ги вратија? Виктор не само што не треба да јаде гомна за нив по фејсбук, треба и да ги величи. И после он имал право. Како не испадна наместо Јана
Виктор и Биљана влегоа поради гласовите од публиката, а жирито го вметна и Нико, т.е. ја искористија таа карта што ја имаа за да вратат еден.
Мојт. Емисијата на берберот се снима друг ден, а во понеделник ја даваат цакум пакум намонтирана.Немојт понеделник, тогаш е галата на а1.
Не се прави муабет за жаре берберот )Мојт. Емисијата на берберот се снима друг ден, а во понеделник ја даваат цакум пакум намонтирана.
Инаку и Идол не можеше да биде заобиколен од новите фејсбук анкети
Среда во 21:00
--- надополнето ---
Среда во 21:00
А зашто во тема Македонски идол, некој би прашал кога има Жаре бербер на сител?Мојот одговор беше за тоа кога има жаре бербер на сител. Тоа прашаа, тоа одговорив.
Затоа што, ако добро разбрав, Јана која беше учесник на идолов, ќе биде гостинка таму во некоја од емисиите кои следат.А зашто во тема Македонски идол, некој би прашал кога има Жаре бербер на сител?