- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.640
- Поени од реакции
- 2.504
Нареден е Деан бе со живот гарантирам.
Абе ајде...ти прво види ја македонската естрада и спрема тоа давај оцени ,тоа е само еден показател,а кои ти европски идоли правиш моабет ???Вчера малку го загледав идолот да видам што толку ги фалите за гласовните можности и тотално се разочарав. Сум гледал идол во неколку европски земји и овој нашиот е каде каде послаб според квалитетот и гласовните можности на кандидатите. Не сме виделе подобро па ова ни се чини некој врв а е далеку од навистина добро пеење или профи сценски настап. Дури и Виктор што толку го фалите не е нешто посебно и знае и да завие како и да промаши тон ама другите се уште полоши освен Мики кој успеа солидно да испее но ниеден не е сеуште на ниво за навистина успешна профи кариера.
Организавијата на А1, бината и водителите со нивните финти се на ниво на селски настан споредено со тоа што сум видел во другиве земји. Сепак тоа ни е нивото па ќе се задоволиме и ќе се преправаме дека е се феноменално и дека и ние имаме идоли за трка .
Никој не се преправа дека се' е феноменално. Свесни сме ние за грешките и редовно ги потенцираме, ама мора да се има во предвид дека ова е прва сезона. Што значи - и не е толку лошо. Шоуво е доста гледано, особено е мега популарно кај помалите, но и останатите бајаги го гледаат. Јас бидејќи го пратам идолов уште од српската верзија, знам дека и они и бугарите имаа подобра организација на идолов. Ама што е - тоа е. Да се надеваме дека догодина ќе биде подобро и дека ќе се пријават уште подобри вокали. Бидејќи реално гледано - шоуво не го сфатија доволно луѓе за сериозно на почетокот. Ама кога видоа дека успеа шоуво - сигурно им е криво што не се пријавиле.Вчера малку го загледав идолот да видам што толку ги фалите за гласовните можности и тотално се разочарав. Сум гледал идол во неколку европски земји и овој нашиот е каде каде послаб според квалитетот и гласовните можности на кандидатите. Не сме виделе подобро па ова ни се чини некој врв а е далеку од навистина добро пеење или профи сценски настап. Дури и Виктор што толку го фалите не е нешто посебно и знае и да завие како и да промаши тон ама другите се уште полоши освен Мики кој успеа солидно да испее но ниеден не е сеуште на ниво за навистина успешна профи кариера.
Организавијата на А1, бината и водителите со нивните финти се на ниво на селски настан споредено со тоа што сум видел во другиве земји. Сепак тоа ни е нивото па ќе се задоволиме и ќе се преправаме дека е се феноменално и дека и ние имаме идоли за трка .
Дечкото нема поима од пеење добива поени на тоа што е убав инаку што судиите обично во ваквите шоау треба да се строги кон натпреварувачите и тоа не треба да не чудиДоколку има втора сезона, и јас мислам дека ќе се пријават многу квалитетни вокали кои го пропуштија овој пат.
За Виктор, мислам дека пее многу добро. Ќе биде најголема ѕвезда од идолите.
Се согласувам со пишаново, така си е . Мене ми засмета толкавото дување на кандидатите небаре се некои мега таленти кога не се споредено со тоа што веќе сум имал прилика да видам на европски рамки. Ок се дечките и девојките ама сепак да бидеме реални за нивните способности и квалитет, барем во овој момент. Ако некој од нив се подобри со тек на времето тогаш и јас ќе сменам мислење .Никој не се преправа дека се' е феноменално. Свесни сме ние за грешките и редовно ги потенцираме, ама мора да се има во предвид дека ова е прва сезона. Што значи - и не е толку лошо. Шоуво е доста гледано, особено е мега популарно кај помалите, но и останатите бајаги го гледаат. Јас бидејќи го пратам идолов уште од српската верзија, знам дека и они и бугарите имаа подобра организација на идолов. Ама што е - тоа е. Да се надеваме дека догодина ќе биде подобро и дека ќе се пријават уште подобри вокали. Бидејќи реално гледано - шоуво не го сфатија доволно луѓе за сериозно на почетокот. Ама кога видоа дека успеа шоуво - сигурно им е криво што не се пријавиле.
Не ми е јасно што беше работатa со тоа? Хелп?Исто така многу fail момент беше со палмите.
Многу си грешка друже... Еве ти видео од неговата прва аудиција и неговиот најдобар настап, па ти види колку знае или не знае да пееДечкото нема поима од пеење добива поени на тоа што е убав инаку што судиите обично во ваквите шоау треба да се строги кон натпреварувачите и тоа не треба да не чуди
Фанови на Иван од Гевгелија донесоа палми и им ги дадоа на жирито и на водителите. Целиот момент личеше на делење медали на специјална олимпијадаНе ми е јасно што беше работатa со тоа? Хелп?
Оти бе вакви глупости траскаш од чиста љубомора, и знај да пеј и убав е и висок и ѕвер е во телото. Незнам како можи толку да ви ја компромитира самодовербата една јавна личност до ваков степен на хејтеризам. Подобар и поуспешен е од тебе во секој сегмент од животот и то треба да го прифатиш ти, не е ништо за инает твој напраено. Ко ќе го прифатиш тој медиокритет кој во суштина си, вервај ме дека ќе се осетиш многу подобро, вакво засмрдување со провидни љубоморни прдежи никако нема да ти поможи.Дечкото нема поима од пеење добива поени на тоа што е убав инаку што судиите обично во ваквите шоау треба да се строги кон натпреварувачите и тоа не треба да не чуди
Љубомора? Па повеќе ме има на тв од него некако многу ми го фурат дечкото и вчера отпеа катастриофа фалшираше до даска и одма се кренал до небо како сега сум познат и готово сите вие сте не битни сега кој го шиша жирито битно публиката ме сакаОти бе вакви глупости траскаш од чиста љубомора, и знај да пеј и убав е и висок и ѕвер е во телото. Незнам како можи толку да ви ја компромитира самодовербата една јавна личност до ваков степен на хејтеризам. Подобар и поуспешен е од тебе во секој сегмент од животот и то треба да го прифатиш ти, не е ништо за инает твој напраено. Ко ќе го прифатиш тој медиокритет кој во суштина си, вервај ме дека ќе се осетиш многу подобро, вакво засмрдување со провидни љубоморни прдежи никако нема да ти поможи.
Навистина е многу кренат али то ти е, и јас да имам толкава публика би се осеќал на повисоко ниво. Вчера фалшираше, али као се топ си е.Љубомора? Па повеќе ме има на тв од него некако многу ми го фурат дечкото и вчера отпеа катастриофа фалшираше до даска и одма се кренал до небо како сега сум познат и готово сите вие сте не битни сега кој го шиша жирито битно публиката ме сака