- Член од
- 13 април 2008
- Мислења
- 7.592
- Поени од реакции
- 6.959
Убаво .. Треба да се воспостави баланс.
Ti ne reche deka treba da go napushti Idol, ti reche: Tatichko kje i ja plati pobedata -.-Па тоа што се облече како Лејди Гага беше најсветлата точка кај нејзе Добро Тинуле, за вкусови не коментираме, тука секој си го искажува своето мислење а по мое мислење Билјана треба да го напушти Идолот под итно! Поздрав и не се возбудувај многу :smir:
Виктор и да победи нема да биде таква глупост, која ќе биде ако победи Кико, на кого моментално му давам најголеми шанси поради мис клинцезине шо гласаат за него.Шознам ако не победи некој од Мики и Иван ќе биде неправедно а Виктор на популарност може да победи исто. Нико не го сакам ама реално гледано според пеењето не требаше да испадне. Којзнае што ќе излезе од идолов... останува да видиме
--- надополнето ---
Реално гледано требаше двете девојќи ама ете ок е што останаа да не биде досадно само суртуциве да ги гледаме
Koja e poentata da go mestat nemi e jasno?Го знаат победникот уште сега само си собираат гласови т.е пари уште едно наместено шоу!
Па ќе ја купи, оти да не?Ti ne reche deka treba da go napushti Idol, ti reche: Tatichko kje i ja plati pobedata -.-
Yeah right (;
Me iznervira <3
I respect toa shto go vikash deka treba da go napushti Idol, Miki treba da pobedi
Prochitaj go komentarot nad tebe i repliciraj miПа ќе ја купи, оти да не?
Купување не значи да му плати на некој таму продуцент на шоуто, туку дека ќе вложи пари за неа у гласови...секако може да се гласа по 39404 пати за еден пеач од ист број.
Јебига, не секогаш победува најдобриот, така и овој пат, без разлика што шоуто е до половина.
И поарно е овака да се пробие на естрадата , отколку со една песна да напраи која знак ? дали ќе биди слушана и ако биди ќе биди само еден месец и после нема да се знај ништо за неа.
И поарно е овака да се пробие на естрадата , отколку со една песна да напраи која знак ? дали ќе биди слушана и ако биди ќе биди само еден месец и после нема да се знај ништо за неа.Prochitaj go komentarot nad tebe i repliciraj mi
Ako imash neshto da kazhesh, sekako...
Ептен сте смешни значи. Само кај нас ако не му е нешто некому по ќеф одма се плаче дека е наместено нешто. Немате друг одговор за ништо на светов.
Мики или Виктор да победи, двајцата се одлични а останативе се добри но недоволно. Ај сеа смир смир да праимеTi ne reche deka treba da go napushti Idol, ti reche: Tatichko kje i ja plati pobedata -.-
Yeah right (;
Me iznervira <3
I respect toa shto go vikash deka treba da go napushti Idol, Miki treba da pobedi
Of...И поарно е овака да се пробие на естрадата , отколку со една песна да напраи која знак ? дали ќе биди слушана и ако биди ќе биди само еден месец и после нема да се знај ништо за неа.
Го прочита тоа?