Македонски Идол

• Креатор на темата Креатор на темата darmon
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мање-више праведен избор беше. Мада Јана испеа полошо од нив 2ца заедно, ама тоа е. :toe:
А за Хихо не знам веќе што да кажам... Одамна треба да го напушти шоуво, и никако да го стори тоа.

Кои бруки еј!Типична местенка.Ама после испаѓањето на Бети ништо не ми е чудно.

Иво и Нико кои за мене се одлични вокали испаднаа,а Христијан,Јана и Билјана сеуште опстојуваат во Идолов.
И тоа како им кажаа мислиш на кафе се седнати,па ај вие двајца си одите двајцата дома.Господ да чува и Чех да брани...

Више е премногу очигледно зошто постојано го номинираат Христијан, и најверојатно до крај ќе си тераат така. И од што сакаат напнато да го направат испаѓањето, на крај излегува никакво, некој awkward момент, као чао пријатно вие двајца испаднавте...ептен глупо изгледа!

Билјана требаше да испадне, реално најслабо испадна, ама девојчето си учи на ФОН и татичко ќе и ја купи победата :)

Каква енигма.... Карпош пак се спаси, но зошто ?
За него најмногу гласаат дечињата и ако испадне од кај ќе најдат А1 пари ??
Абе овие од А1 и родена мајка за пари би прододале :icon_lol::icon_lol::icon_lol:
Сеа у знак на протест дека испадна Нико веќе не ја глеам А1
хахахахахаха

Ај бе па и вие штотуку плачете по Ивица и Нико, ќе отпаднеа кога тогаш. И малиов ќе испадне кај да е. Јас типувам дека Мики и Виктор ќе се борат во финале, па затоа кој испаднал во меѓувреме мање више ич не ме засега.

Кои бруки еј!Типична местенка.Ама после испаѓањето на Бети ништо не ми е чудно.

Иво и Нико кои за мене се одлични вокали испаднаа,а Христијан,Јана и Билјана сеуште опстојуваат во Идолов.
И тоа како им кажаа мислиш на кафе се седнати,па ај вие двајца си одите двајцата дома.Господ да чува и Чех да брани...

Јана ај...ама лиглето ХИХО и Билјана....не знам,не знам што да речам....тоа е тоа.Жално за Иво и Нико.

После 5та гала и одма почнавте со местење а???
Балканска работа бе шо да правиш.

Јана ај...ама лиглето ХИХО и Билјана....не знам,не знам што да речам....тоа е тоа.Жално за Иво и Нико.

Билјана се гледа веќе дека е префорсирана. А да беа на столчињата Виктор, Хихо и Биљана еден ќе избркаа. Или ќе ги вратеа назад, денес никој не испаѓа :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom