Македонски Идол

Статус
Затворена за нови мислења.

Maryah.C

Be a bee
Член од
9 јуни 2006
Мислења
4.001
Поени од реакции
710
Кате, Кате, Кате , Кате!:vozbud:
Лаура,Анита,Бети,Јана,Емилија,Биљана...!

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Значи Гостиварчанката, оваа последнава, таа што пееше една балада у црвен фустан и таа што пееше од 4 non blondes песна испеаа најубаво. Би било штета да не идат понатаму. Другите горе доле беа добри со одредени недостатоци у поглед на гласот, пеење, сценско движење и неможност за оставање на впечаток.

Diabolical !llusion

Магец
Член од
3 август 2006
Мислења
2.238
Поени од реакции
22
Јуле си се покажа, растури... а 200% сум сигурна дека можеше подобро.. мнооогу подобро...
Јана беше многу позитивна, енергична.. чиста 5ка! :)

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.033
Поени од реакции
2.061
Јана фантастична, единствено нешто што не ми се свиѓаше вечерва беше фризурата, ептен ја уништиле.

Јуле имав прилика да ја запознам и да се дружам со неа пред една година, девојката е многу позитивна, дружељубива и има прееееееекрасен глас, што и го покажа вечерва.

Но... ДА ЖИВЕЕ КУМАНОВО! :eek:jea:

Katerina is my number one! :D

Член од
31 декември 2007
Мислења
441
Поени од реакции
111
:pos2:коментарот на Тони во врска со Евровизија ,не алудирам на ништо:icon_mrgr

--- надополнето ---

најдобри Елизабета и Катерина:smir:

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
На кој број се гласа? да пуштам едно за Јанчето, до сеа според мене Нико и Јана се нај нај :)

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Секоја чест на девојчињата. Алал им вера, вечер ипол направија !!

Не благодарно ќе биде да се осудува ниту еден настап, бидејќи сите излегоа со неверојатно тешки песни т.е. ниту една од нив не одигра на зицер карта, туку напротив как Цезар рекоа : Коцка је бачена !

Имаше некои како Катерина и Јулијана, кои одеа до крај на своите можности да ги копираат Дафи и Алиша, што е за голема пофалба бидејќи успеаа во тоа. Но тука беа и оние како Јана и Александра (јааааоооо АЛЕКСАНДРА, по мене број 1 вечерва) кои со своја душа влегоа во песните и тоа звучеше прекрасно на свој начин.

Мене не ме бендисаа само Лаура и шестата кандидатка (и го заборавив името) и мислам дека они би можеле да испаднат. Останатите 8 се бомба, па ќе видиме ..

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
Ауу враќале и повратна порака:
Го примивме вашиот 1глас за кандидатот под реден број 8.

F

FuckYouAll

Гостин
Jaна растури а и последната шо пееше многу убав глас имат.:)

В

Вори

Гостин
Гласав за Јана,за Емилија,за Анита и највеќе за Бети.Јебига,отиде кредитот али заслужија со настапите.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Жениве на мажите можат вода да им носат. Не ме изнендува додуша знаев дека ќе бидат две класи послаби. Немаат никаква харизма. Освен девојчето што испеа од Тина Тарнер и кумановчанката која пееше од Дафи, другиве ми е сеедно дали би оделе натаму или не.
Нека учат од машките. Има и што да научат.
Аман стајлингов, се полошо и полошо.
И водителите без коментар ме оставаат од што се лоши.

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Гласав за Алекс ! - Јана гледам дека има бајаги гласачко тело, така да мојот глас за неа +/- нема да значи многу. ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom