- Член од
- 8 април 2008
- Мислења
- 6.419
- Поени од реакции
- 776
Бидејќи со нов член и ова ќе ти го простам ...ЌЕ ГО ЗАМОЛАМ МОДЕРАТОРОТ ДА НЕ МИ ЧЕПКА ВО МОИТЕ ПОСТОВИ И ДА МИ ГИ ПРЕПРАВА (преименува) ЗБОРОВИТЕ, БИДЕЈЌИ ЈАС НИКОГАШ НЕ СУМ БИЛ ПРАВОСЛАВЕН ТУКУ КРИВОСЛАВЕН, И НИКОГАШ НЕ СУМ СЕ ЧУВСТВУВАЛ КАКО ПРОТЕСТАНТ ТУКУ ЕДИНСТВЕНО ХРИСТИЈАНИН, НИШТО ПОВЕЌЕ И НИШТО ПОМАЛКУ.
Ако тоа му смета што некогаш сум бил КРИВОСЛАВЕН тоа е негов проблем и несакам во моите постови да ме преименува во ПРАВОСЛАВЕН, бидејќи освен КРИВОСЛАВИЕ, за мене друг израз не постои.
кога ќе го земеш у предвид моето предупредување да не етикетираш без основа можеби и јас ќе ја земам во предвид твојата молба ..
Има Католици, Православни, Протестанти и сите тие спаѓаат во Христијани .. кои се тие Кривославци само ти си знаеш ..
нема да дозволам верска нетолеранција и провокации кои доведуваат до говор на омраза ..
а за тоа каде си учествувал предходно и по какви форуми и сам кажа .. на форуми на кои насобрани багри немаат толеранција ..
за разлика од тие овде се има ред и се очекува почит и толеранција помеѓу дискутантите ...
и немој веќе да ја расипуваш темава ... еден црвен картон доби предходно за спамирање на офтопик .. за секој нареден офтопик на темава ќе следи црвен картон ...
Пријатни дискусии ..