Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
3-0 минимум

Пујол арен си беше лев бек, и Афелај треба да стартува овој пат на местото на Педро, Иниеста се враќа , Пепе и Рамос не играт, абе 6-0

Чекајте бе,не летајте! Треба да одиграме уште 90 минути.
Имаме добар резултат но треба максимално подготвени треба да влезат играчите во овој натпревар,треба да одиграме мудро...но тоа Пеп ќе го среди :)

Иначе кога се игра Ел Класико на Камп Ноу атмосферата е многу подобра,гледајте каква кореографија прават а не тие на Сантиаго Бернабе само со некои бели знамиња.

Имаме добар резултат но треба максимално подготвени треба да влезат играчите во овој натпревар,треба да одиграме мудро...но тоа Пеп ќе го среди :)

Иначе кога се игра Ел Класико на Камп Ноу атмосферата е многу подобра,гледајте каква кореографија прават а не тие на Сантиаго Бернабе само со некои бели знамиња.
Се предаваат, пред да почне натпреварот :pos:

Искомплексирани се тие, освен срамотилаци да кажуваат не знаат ништо друго.
Абе да ве прашам, дали и вие ја слушавте химната на Барса на Бернабе???

Искомплексирани се тие, освен срамотилаци да кажуваат не знаат ништо друго.
Абе да ве прашам, дали и вие ја слушавте химната на Барса на Бернабе???

На Бернабе се слушаа само навивачите на Барса, другите беа спосерани бидејќи не допреа топка цел натпревар. Најмногу мерак ми направи кога му пееа на Мурињо да стане од клупата, на сред Бернабе.

Да стоеше со таа нога на земја гарант ќе му ја скршеше !

Hiddink: "Stark was fully in his rights to send Pepe off. If Alves had had his leg on the grass, it would now have been broken

Што ме копира овој Хидинк во изјавите ц ц ц ц

Туку на 26-27 Јули ќе играме за Ауди купот

http://www.fcbarcelona.cat/web/engl...ona&utm_term=FCBarcelona&utm_content=Football

--- надополнето ---

Фановите на Барселона во Мадрид за полуфиналето на Лига на Шампиони

Прославата на првиот гол

Шо бе сме изгубиле од Сосиедад??
Ај па вие некој рекорд треба ли и догодина да се руши :)

Тешко да добие шанса, ама и тоа како супер влијае ова на играчите за утре :)

G R A C I E S E Q U I P !

Ако е доволно спремен за прв тим, не гледам зошто не би почнал? :cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom