Фан Клуб: Барселона

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Што има лошо....нека одмори човекот,својата работа ја заврши :)
Абе тоа да, ама како што пишува целиот е модринки, го убиле оние орачите ор реал.
Сакав да може да игра и на реваншот да им бапне уште некој гол.

SHANE

Др.Акула
Член од
30 април 2008
Мислења
1.453
Поени од реакции
853

Да се подсетиме на последното гостување на Реал на Камп Ноу.

Член од
6 јуни 2010
Мислења
18
Поени од реакции
0

Превод: ДЕНЕС, УТРЕ, ЗАСЕКОГАШ БАРСЕЛОНА ВО СРЦЕТО!!!

:pos2:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Абе тоа да, ама како што пишува целиот е модринки, го убиле оние орачите ор реал.
Сакав да може да игра и на реваншот да им бапне уште некој гол.
Ќе го пропушти само Сосиедад...тоа ќе биде и еден вид одомор од заморот за да на реваншот биде 100% спремен :)

--- надополнето ---

Туку ова: http://www.totalbarca.com/2011/news/club-responds-to-mourinho-through-uefa/#more-75136

Е браво...така треба :)

SHANE

Др.Акула
Член од
30 април 2008
Мислења
1.453
Поени од реакции
853
Аби се вратил човече.Е ова ептем ми се допаѓа.Се надевам дека во најскоро време ќе го гледаме на теренот(ако не повеќе барем во вторник да си поигра распаљотка со роналдо)

Ekimot

Cule
Член од
4 февруари 2010
Мислења
473
Поени од реакции
502
нема шанси за Вторник, ама за 28?!

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Само едно нешто да ви пишам....НЕМОЈТЕ ДА СЕ ЗАМАРАТЕ СО ИСКОМПЛЕКСИРАНИТЕ НАВИВАЧИ,ЕДНОСТАВНО УЖИВАЈТЕ СИ И ПУШТЕЈТЕ ГИ НЕКА ПАСАТ ТРЕВА.....ако му реплицирате,не правете го овде.....
Честитки до сите каталонци за победата,преслатка победа,а за финалето има време,не треба многу да летаме,како што тоа го правеа мадридистите пред овој меч.
Големо браво за Пеп кој играше со тактика на Мурињо,едноставно,како што сакаш ти да играш така и јас ќе играм,ако не ја скаш ти топката па јас ќе ја задржам кај мене и ела земи ја.Браво за Пеп.Пике,Маскерано сверови.Пујол,само како се балансира тимот и како само е сигурна одбраната со капитенот тоа е чудо,па макар играл и лев бек.
Едно големо + за Пеп што му наредил на Алвес да не „лета“ напред,со тоа го блокира патот на Ди Марија,а истото важи и за Пике,кој ги немаше тие пробиви напред....
Треба повеќе шанса да добие Афелај,не го велам ова само за вчерашниот меч туку и пред ова пишев дека треба да го игра него против РМ,брз,моќен,висок и тн....
Меси-нема да трошам зборови за него,мислам се знае......
За реваншот исто мора да се игра,иако ќе има повеќе простор,и да не се залажуваат дека се во финале уште од сега....Меси имал мала повреда,нека паузира наредниот меч и да биде спремен за вторник....
Толку....

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Сосиедад да се реши на брза рака, нека влезат после малку младиве да се растрчаат и со полни сили во вторник да завршиме тоа што почнавме.

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Па и не мора победа со сосиедад,доволно е и нерешено,со оглед на тоа дека играме вторник важен меч.Да се помини Реал,па после има повеќе време за ротирање,одморање и такви работи,до 20ти мај некаде....

DarkLord

Невиден малер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
941
Поени од реакции
247
Има шанси Аби да биде за финалето?

pumaval

Дрвен Адвокат
Член од
5 септември 2008
Мислења
1.480
Поени од реакции
598
А Иниеста???
До кога ке биде на клупата??
Има шанси да игра на Ноу Камп у вторник?

Член од
11 јуни 2007
Мислења
1.505
Поени од реакции
1.302
Тука треба да се додаде петардата од камп ноу и црвените на Рамос и Албиол и фрустрацијата на Роналдо во Бермудскиот триаголник !

Ако успеам јас ќе ги додадам !

Kajgana Shop

На врв Bottom