- Член од
- 18 декември 2009
- Мислења
- 6.125
- Поени од реакции
- 872
Поздрав до Џон мадафакаааа:helou:
Ајде дајте некоја изјава на Пеп во стилот на тоа дека сеуште не е готово,има уште 90 минути....
Секоја чест за човекот...во секој аспект го надмудри вечерва Мурињо.
Пс: Ако најде некој квалитетна слика од Меси кога го бакнуваше амблемот нека ја постира одма!
Откаде ги изброија 11 шутеви на Реал живо ме интересираМалку статистика:
Прецизни подавања: БАРСА 593 реал 210
Чави: 112 паса од кој само 5изгубени
Бускетс: 110
За споредба најмногу паса од реал имал Марсело 25
Посед на топка 72:28 се разбира за БАРСА
Удари кон гол: 14 Барса од кој во рамки на гол 8 од кој 2 беа гола на МЕСИ
реал имал 11 од кој 3биле во рамки на голот односно балон топки
Корнери 1:1
Фала и за ова...ама ова е стара бе,од денешниот натпревар барам
ЕпикСори ако е стара не ја памтам добро новата пошто кршев една маса пред мене не го гледав Меси како слави![]()
Хаха нема врска сепак е убава сликатаСори ако е стара не ја памтам добро новата пошто кршев една маса пред мене не го гледав Меси како слави![]()
Баш сакав да спомнам...абе па и да прашам,допре ли топка оној младиот??А гледам сите тука заборавивте да спомнете како тоа Пеп ги е*ава Мадрид на културен начин. Во 1/2 во ЛШ да им го пуштиш Серхио или Серџо Роберто треба стварно да си ненормален. Прво Хефрен сега овој, на наредната јас Бабунски го очекувам![]()
Да ко Меси кичмата на Албиол. Ќе плаќам штета во кафичот....и ќе ме маваат следното класико пошто ќе има уште маси за кршењеА гледам сите тука заборавивте да спомнете како тоа Пеп ги е*ава Мадрид на културен начин. Во 1/2 во ЛШ да им го пуштиш Серхио или Серџо Роберто треба стварно да си ненормален. Прво Хефрен сега овој, на наредната јас Бабунски го очекувам
--- надополнето ---
ЕпикБарем ја скрши ли?
![]()
Газиш и ти на кајгана со твоите квалитетни постови супер си кис4е, ај пиши мо ПП ако знаеш воопшто кој ги даде головите за БарсаГази Баба у Скопје, ама гази и Барселона у Мадрид![]()
Кое пуштање падна а брат?Газиш и ти на кајгана со твоите квалитетни постови супер си кис4е, ај пиши мо ПП ако знаеш воопшто кој ги даде головите за Барса![]()
Пс: Ако најде некој квалитетна слика од Меси кога го бакнуваше амблемот нека ја постира одма!