Фан Клуб: Барселона

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Хмм Афелај пред Педро,добро е ова...Ајде со среќа каталонци,да гледаме убав фудбал и со погодок на Меси..

Член од
11 јуни 2007
Мислења
1.505
Поени од реакции
1.302
Супер одиграно до сега !

Афелај една од подобрите утакмици ! Честитки за Меси и неговиот 48 гол оваа сезона !

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Пеп никого не одмара :)
Нека ги вади да се чуват за Реал

Член од
11 јуни 2007
Мислења
1.505
Поени од реакции
1.302
Маскерано централен а Бускетс деструктивец !

Утре овој со овој состав ке излеземе според мене

Valdes- Alves Pique Mascherano Adriano - Xavi Busquets Keita - Pedro Messi Villa
Знаев дека Маскерано ќе игра штопер :)

K.Warrior

Why So Serious?
Член од
25 јануари 2009
Мислења
415
Поени од реакции
675
Не ми е јасно како Француската репрезентација одигра толку слабо на Светското со поединци како Меси' и Чави'. :icon_razz

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
^ Леле човече, неможев да го слушам веќе овој...

П.С. Честито победа... го очекуваме мадридски Реал :)

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
После колку време губат на домашен овие?

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Ај уште еднаш честито нека ние 1/2 финалево. Четири пати по ред сме во него.
Одлично одиграа момците, иако малце ако запнеа можеа уште едно голче да постигнат.

Маскерано топои. Штета што нема да го имаме за Ел Каласико.
Афелај топои.
Адријано топои.
Милито :kesa:, ептен е несигурен. Да игравме 90 минути со него ќе папавме бар еден гол.

Виља налик на Ибра од ланската полусезона. Не ми е зборот што не дал гол долго време, муабетот е што не влага у шанси. Се надевам дека на Ел Класико ќе го видиме најдоброто од него, а ако изигра и таму бледа партија ондак најдобро ќе бида да ја погрее малце клупата.

Visca el Barca !

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
се уплашив денес кога Шахтјор најавуваше 4-0 , добро е сега можам да здивнам :pos2: разликата во квалитетот и предноста од првиот натпревар си го стори своето-Барса оди понатаму сосема заслужено !

некако халфовските позиции ме загрижуваат и формата на Виља,СЕ друго има одлична оценка

Член од
11 јуни 2007
Мислења
1.505
Поени од реакции
1.302
После колку време губат на домашен овие?

Изгубија викендов во првенството од Оболон Киев

Мислам дека никој не ја постираше оваа информација

Барселона на сите натпревари на гости оваа сезона постигна барем по еден гол :vozbud:

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Ај уште еднаш честито нека ние 1/2 финалево. Четири пати по ред сме во него.
Одлично одиграа момците, иако малце ако запнеа можеа уште едно голче да постигнат.

Маскерано топои. Штета што нема да го имаме за Ел Каласико.
Афелај топои.
Адријано топои.
Милито :kesa:, ептен е несигурен. Да игравме 90 минути со него ќе папавме бар еден гол.

Виља налик на Ибра од ланската полусезона. Не ми е зборот што не дал гол долго време, муабетот е што не влага у шанси. Се надевам дека на Ел Класико ќе го видиме најдоброто од него, а ако изигра и таму бледа партија ондак најдобро ќе бида да ја погрее малце клупата.

Visca el Barca !
Повеќе би рекол Виља налик на Ето во неговата последна сезона... се истури од давање голови заедно со Анри и Меси и пред крај на сезона неможеше да го погоди голот па макар бил и 20 метра широк :) Не дека не е за секирање тоа али додека тимот игра добро, овој мислам дека ќе почне да погодува. Сетете се дека имаше ваков сушен период пред дуелот со Мадрид :) :)

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Честито победа и 1/2 финале.
Лесен натпревар...добро одиграно...Виља дреме, Милито зурла(можеше и црвенко да папа)...Афелај ми се бендиса како изигра...Викец на место...= 0 - 1.

Kajgana Shop

На врв Bottom