Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
tumblr_lj8xapTw3t1qzehrh.gif

tumblr_lj8xcdWfaf1qzehrh.gif

За боље квалитет ке почекаш некој ден... :)

:party1:
Најди ја со подобар квалитет и 1 плескавица имаш со пивото :):):)

и после Маикон подобар од Алвес...

да бидам интересен срцка :) Па нели имаше анкета пред 1 недела и повеќе беа за Маикон :)

кисс

Имаше анкета и сите се согласивме дека двата играчи се тука некаде(еднакви) по квалитет и нема потреба сега за неразјаснети разединувања и кавги помеѓу нас кајганаџиите...пис:)

--- надополнето ---

А да Каталонци честито петардата..ова победата!

да бидам интересен срцка :) Па нели имаше анкета пред 1 недела и повеќе беа за Маикон :)

кисс

Имаше анкета и сите се согласивме дека двата играчи се тука некаде(еднакви) по квалитет и нема потреба сега за неразјаснети разединувања и кавги помеѓу нас кајганаџиите...пис:)

--- надополнето ---

А да Каталонци честито петардата..ова победата!

Абе а да си земете вие двајцата една соба.....па киски, лизки, стиски, мизки, гушки, ебки и слични лигави срања у живо да си ги давате :):)

Нека ни е честита победата ( петардата ) и пласманот во полуфинале !

Пишав пред утакмицата дека ќе бидам задоволен и со 1 : 0 ама тоа е клубот за кој навиваме .
Сега веќе 100% сум убеден дека последните неколку натпревари во првенството нашите играчи не даваа 100 % од својата игра намерно туку играа колку што е потребно .

Со душа ги чекам наредните 4 Ел Класика !

Абе а да си земете вие двајцата една соба.....па киски, лизки, стиски, мизки, гушки, ебки и слични лигави срања у живо да си ги давате :):)

Јас мислам за тебе да резервираме нахнадно бидејќи ионака се интересираш:baeh:

Јас мислам за тебе да резервираме нахнадно бидејќи ионака се интересираш:baeh:

Богами може една резервација.......третава швалерка неам кај да ја носам :(
П.С. Ако можеш врски да фанеш вечно благодарен ќе ти останам.

Богами може една резервација.......третава швалерка неам кај да ја носам :(
П.С. Ако можеш врски да фанеш вечно благодарен ќе ти останам.

третата швалерка можиш да ја носиш визба(ако имаш секако),а за врски слободно зачленисе во дпмне :)..

А да се аднете на Фејсбук вие двајца па да се договорите на раат

Он топик :

Гушкање со капитенот
ap-c40fb6f0737f4af6b3a3dfb1b7582c8e.jpg

Дупла двојка втор дел

160b06300d9eccc0bccee24d11012b84-getty-fbl-eur-c1-barcelona-shakhtar.jpg

Види ја тетоважава додека давам гол

ecf7b10055cb95e0f5f87c446be75eeb-getty-fbl-eur-c1-barcelona-shakhtar.jpg

Уште гушкање

d43b8cd84c45d842e90204bfa78aa268-getty-fbl-eur-c1-barcelona-shakhtar.jpg

И посветата за својата ќеркичка

a1b990677937510120ef555b6555f0a4-getty-fbl-eur-c1-barcelona-shakhtar.jpg

Што и да се каже покрај ваков резултат е излишно :)

Сепак мора под итно да се врати Пујол, ја гледам одбраната и се познава од далеку дека Бускетс може да игра централен ама со екипи кои не се толку добри во контри и полу контри. Со Тарзан сме далеку постабилни во одбрана.

Честита нека ни е победата:smir:

Често каталонци,сосема заслужено.....Пак манита по не знам кој пат оваа сезона,само ми е жал за Меси шо не постигна гол,но то е то.Вечер покажавме можеби и повеќе од тоталфудбал.Секој фудбалер може да игра на секоја позиција без притоа да има проблеми.Постигнавме 5 гола а тие не беа дело на напаѓачите туку на средниот ред и ОДБАНБЕНИТЕ играчи.Пике,2 метри е човекот,сите чекаме дека ќе се обиде со глава да погоди,а тој види што прави,се понашува како напаѓаш,си мислев дека е или Виља или Педро при голот.Браво за Иниеста,браво за Алвес,браво за сите.Меси иако не постигна гол беше еден од најдобрите.Иако изигравме солидно,пробелмот секогаш ни е во одбраната.Никогаш не сме сигурни при контри или полуконтри,се плашат како да со бомби да ни идат ( ама ок дека Бускетс е ЦБ),премногу безвеза грешиме пасови и може да не чинат голови(многу среќа имавме вечер за ова)

И аман веќе не знам зошто изведуваат слободни Чави и Алвес,сигурен сум дека ако Меси ги изведуваше сите 3 слободни 1 гол ќе беше,Алвес може да шутира само ако е далеку...
Ајт поздрав....

Често каталонци,сосема заслужено.....Пак манита по не знам кој пат оваа сезона,само ми е жал за Меси шо не постигна гол,но то е то.Вечер покажавме можеби и повеќе од тоталфудбал.Секој фудбалер може да игра на секоја позиција без притоа да има проблеми.Постигнавме 5 гола а тие не беа дело на напаѓачите туку на средниот ред и ОДБАНБЕНИТЕ играчи.Пике,2 метри е човекот,сите чекаме дека ќе се обиде со глава да погоди,а тој види што прави,се понашува како напаѓаш,си мислев дека е или Виља или Педро при голот.Браво за Иниеста,браво за Алвес,браво за сите.Меси иако не постигна гол беше еден од најдобрите.Иако изигравме солидно,пробелмот секогаш ни е во одбраната.Никогаш не сме сигурни при контри или полуконтри,се плашат како да со бомби да ни идат ( ама ок дека Бускетс е ЦБ),премногу безвеза грешиме пасови и може да не чинат голови(многу среќа имавме вечер за ова)

И аман веќе не знам зошто изведуваат слободни Чави и Алвес,сигурен сум дека ако Меси ги изведуваше сите 3 слободни 1 гол ќе беше,Алвес може да шутира само ако е далеку...
Ајт поздрав....

Сега прочитав дека голот на Пике бил вежбан сабајлево на тренингот и пред утакмицата разговарале да го пробаат додавањето

Алал да им е

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom