Johnny Tran
You OK, Freckles?
- Член од
- 25 јануари 2011
- Мислења
- 1.943
- Поени од реакции
- 1.363
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сликата е од вчерашниот меч.
Кој може да најде нешто интересно на сликата
Прегледај го приврзокот 41185
Како сте каталонцииииииииииииииииииииии ???????
Прво Честитки до сите фанови на Блауграна за пласманот а второ нов сум овде хехе ...
Ех не може да се кажи дека сум нов,ве читам секој ден,пост не ми има избегано,2-3 години така ги читам вашите коментари ама никако не било к‘смет да се регистрирам овде.Се смеев,изнервирав,чудев,прославував титули и што уште не со вашите постови АМА си седев сам така бес да напишан нешто ,како што ми рече еден мој близок другар ( Фан на Баерн а и на Барса ) : не седи така како Алиен хаха....(ке се пронајди тој кој е :helou: ...
Како и да е,подоцна ке напишам по опширно за нашите играчи вчера,за покажувањето,а се надевам ќе ме примите во групата
Честитки Честитки....Visca el Barca,Visca Messi,горд сум што сум фан на Барселона и горд сум што ке имам што да му кажам на децата и внучињата за оваа Барселона....поздрав !!!
epa ajde airlija neka e, te molam da se registriras od bog znae koga, krajno vreme bese.
Visca El Barca ( Fan na Baern tuka ama Barca e nesto drugo )
Кога пишуваш на бугарски удри му еден превод да разбере човек...Ние винаги печелим благодарение на с'диите", саркастично зајави халф'т на Барса
se povike i povike mi se svigja maskerano![]()
Кога пишуваш на бугарски удри му еден превод да разбере човек...