Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Абидал ѕвер! Во времето кога Барселона ја водеше Рајкард многу го мрзев зошто играше без мозок а сеа гледам се средил, станал човек :D

Според мене најдобар дефанзивец оваа сезона, башка тоа многу е сигурен во себе. :)

Браво за голот на Меси, сите знаеме дека он е најзаслужниот за ова кај што сме сега, сите знаеме дека он е најдобриот, али мој мој преку мој, ептен претерува последниве утакмици, треба Пеп две три воспитни да подели, па никој не е над тимот мајкуму стара..
Инаку честито победа !

По Меси ли најдовте да плукате бе......?
Добро нема везе тоа,за утакмицава сум задоволен од сите нема некој шо се издвојува,факт е дека Меси можеше да ја реши утакмцата уште првиот пат коа шутна накај гол ама немаше среќа,тоа е тоа.Ај нека ни е честито победата.

одпреска читам постовите и просто неможам да поверувам. како можете да плукате по меси бе ццц. покажаа си лицето многу фанови на барса. јесте дека себичеше во една акција за гол, али луѓе па човечки е бре. на секој се има случувано да има прилика да додаде а сака сам да постигне гол. па дечки ние за меси збореме или за роналдо. на меси се има случено ова само со валенсија и со арсенал, и верувам дека нема понатаму да има вакво себичење. па мислам дека ја претеравте. човекот остава срце на теренот за барса. инаку во врска со утакмицата многу сум задоволен од абидал (како и секогаш оваа сезона, пу пу да не го урочам) и од адриано кој многу добро одигра цел натпревар. али најдобро се пронаоѓа како замена на алвеш како десен бек, а пике треба малку повеќе да се концентрира на играта, не да мисле како и праве waka waka на шакира :pos2::pos2:

da se razjasnime malce.Ne plukavme po Messi radi sto ne go sakame,ili pa deka ne sakame da go vidime najdobroto od nego.Ednostavno denes sekoj znae koj e Messi,i znaci nema potreba toj da ni go dokazuva toa ako vo slucaj mesto assist on si dava gol.Barcelona se poznava po svojata grupna igra,a ne individualna.Se naogame vo tezok raspored na mecevi,onamu kade treba da pokazeme najmnogu za da si osigurame i sezonava trofej/i.Zatoa bas sea treba da gi dobieme ovie mecevi so grupna igra,ili pa bar se dava gol dva i posle neka pravi toa so mu dusa saka .Ama rekov ja odamna,loso vlijae toa bitka megu nego i ronaldo.

Леле направија ко божем ние сакаме да си оди Меси од Барса!! Дури сме го покажале лицето ние фановите на Барса... ох бее :nesvest:

Меси е најдобар да...но кога немаме резултат не смее да претерува.Никој не одрекува дека тој остава срце на терен секој играч на Барса го прави тоа во овој тим што го имаме.
Јас верувам дека и самиот е свесен дека повеќе не смее вака да прави во тешки мечеви кога немаме резултат.

Дури тек против Арсенал очекувам да биде тој стариот :)

Ајде нека ни е честито победа сосема заслужено победивмо со оглед на тоа дека имавмо многу шансе посебно меси се изнапромаши како и да заслужено ги освоивме 3 бода...

На какви дроги сте мајка ви? Проверете колку асистенции има меси, по тоа се гледа себичноста :-) а и лошо сте се навикнале, ако не е се како шо треба одма да плукате. Одвикнете се, затоа што ако не сега, можеби после 5-10 години ќе го нема мееси и гвардиола и не знам уште кој... и нема се да оди како подмачкано.. тогаш шо правиме? :-))

Ајде нека ни е честита оваа победа на ова тешко гостување и нека ни се множат..

Добро бе никој не плука по Меси, не рековме дека не го бива или слично, ама во последно време стварно почна да ја претерува со тоа дриблинзите и ашкањата. Кажав и јас таа борба помеѓу него и Роналдо само лошо може да донесе, ама ајде Меси не беше таков, ваљда нема сега таков да стане.
Гвардиола примен во болница:nesvest:

Меси е претерано себичен барем 2 чисти топки не му ги подаде на Вила а а по единствениот негов шут веднаш почна да се лути и да создава нервоза без потреба.

Исто како против Арсенал.

Па додади ја топката бре лелее...ае во второ даваме гол !

Браво за голот на Меси, сите знаеме дека он е најзаслужниот за ова кај што сме сега, сите знаеме дека он е најдобриот, али мој мој преку мој, ептен претерува последниве утакмици, треба Пеп две три воспитни да подели, па никој не е над тимот мајкуму стара..
Инаку честито победа !

На какви дроги сте мајка ви? Проверете колку асистенции има меси, по тоа се гледа себичноста :-) а и лошо сте се навикнале, ако не е се како шо треба одма да плукате. Одвикнете се, затоа што ако не сега, можеби после 5-10 години ќе го нема мееси и гвардиола и не знам уште кој... и нема се да оди како подмачкано.. тогаш шо правиме? :-))
Ајде читај убаво, да видиш што се пишуваше за Меси.
А тоа дека беше себичен во прво полувреме, факт. Исто така беше себичен и против Арсенал.

Никој не кажа, дека не е најдобар асистент и не е најдобар играч.

Очигледно некој не знае што е плукање, а што критизирање.

Како и да е....лапнавме 3 бода...тоа е најважно...:zlo:
Се преживеа едно од најтешките гостувања...останува уште Виљареал.....а и Севиља можат да направат проблеми......
Потоа следува Ел Класико....а историјата за тие мечеви во последните 3 сезони на сите им е јасна.....:je:
А Реал....допрва треба да гостува со овие тимови..+ Билбао+7 бода предност за Барса...:motor:
Сите адути се на наша страна...сепак треба докрај да се игра максимално сериозно....
Доколку се игра вистинската игра како досега....победите нема да изостанат...како шо беше случај досега....:pipi:

Абе нека биде себичен Меси колку сака само тоа да не биде во критични моменти и натпревари
и да не се ствараат евентуални расправии со соиграчите. Тоа е најбитно, атмосферата да си остане како до сега.
И се надевм Пеп брзо ќе се опорави.

facepalm.jpg

Не знам зашто уопште некои од вас се нарекуваат навивачи на Барселона? :uvo::tapp:

Иначе, според мене, очекувано тврд натпревар, не верував дека ќе ги победиме со голема разлика, иако мој тип беше 1-2. Убаво е што ја имаме најдобрата одбрана во Европа. До крајот на сезоната имаме уште 6 гостувања: Севиља, Виљареал, Реал Мадрид, Сосиедад, Леванте и Малага.
За да ја погледнете супериорноста на гостински терен, споредено со другите тимови, пред се со најголемиот конкурент, погледнете ја гол разликата, притоа напијте се апче за да не ви се слоши.
Барселона на гости има скор: 12-1-0 и гол разлика 41-5 :vozbud:.
Р. Мадрид на гости има скор: 7-4-2 и гол разлика 18-13 :tv:.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom